KICKS Beauty Vitamin C Sheet Mask

#Söndagsmasken: KICKS Beauty Vitamin C Sheet Mask

av Jenny Elisabeth
8 views
KICKS Beauty Vitamin C Sheet Mask

INLÄGGET INNEHÅLLER ANNONSLÄNKAR FÖR KICKS

KICKS Beauty har ett sortiment av sheet masks (och annan hudvård och smink), jag har tidigare testat Moisture Sheet Mask ur serien och gillade den. Nu har jag testat Vitamin C Sheet Mask, och den gjorde mig sugen på att prova KICKS Beautys resterande arkmasker.

KICKS Beauty Vitamin C Sheet Mask

Vitamin C Sheet Mask är en arkmask tillverkad av bio-cellulosa, ett material som gör att masken lättare ska följa ansiktets form. Masken innehåller 20 ml serum och duken (bio-cellulosan) är tänkt att förhindra att serumet avdunstar och istället stannar kvar på huden medan man har masken på och därför få en mer intensiv behandling.

KICKS Beauty Vitamin C Sheet Mask

Masken ska ge en jämnare hudton och mer lyster, serumet innehåller en optimal blandning av exfolierande och lystergivande ingredienser:

Betaine salicylate (BHA) och bark extrakt som är exfolierande, vitamin c som verkar lystergivande, allantoin och betaine som är fuktbevarande samt fuktgivande glycerin.

INCI: Aqua, Dipropylene Glycol, Glycerin, Betaine, Panthenol, Butylene Glycol, Allantoin, Betaine Salicylate, Chamomilla Recutita Flower Extract, Magnesium Ascorbyl Phosphate, Portulaca Oleracea Extract, Origanum Vulgare Leaf Extract, Centella Asiatica Extract, Chamaecyparis Obtusa Leaf Extract, Salix Alba (Willow) Bark Extract, Paeonia Suffruticosa Root Extract, Lactobacillus/Soybean Ferment Extract, Cinnamomum Cassia Bark Extract, Scutellaria Baicalensis Root Extract, Glyceryl Caprylate, PEG-10 Dimethicone, 1,2-Hexanediol, Carbomer, PEG-60 Hydrogenated Castor Oil, Ethylhexylglycerin, Simethicone, Potassium Hydroxide, Disodium EDTA, Parfum.

Sist i listan finns parfym, och ja, det kan väl vara trevligt med produkter som doftar gott. Men här märkte jag knappt av någon parfym så det känns, som vanligt, som ett onödigt inslag.

KICKS Beauty Vitamin C Sheet Mask

Jag tycker om bio-cellulosa masker mer än de som drar mer mot tyg i materialet, fast jag lyckas alltid trassla ihop masken och får veckla ut den utan att ta sönder den med naglarna. Bio-cellulosa är tunt och geleaktigt, den sitter bra på ansiktet och glider inte runt så jag behövde inte ta en paus från dator och lägga mig på soffan – även om det hade varit skönt.

Passformen är inte riktigt 100, den är lite liten och räcker inte till på sidorna av ansiktet. Annars har jag inget att anmärka på vad gällande passform.

Masken ska sitta på i 15 minuter, och appliceras på rengjord och torr hud. När jag tog av masken så smorde jag in resterna av serumet, och tog det som var i kuvertet på hals, dekolletage och armar. Det gillar jag med KICKS Beautys masker – mängden serum! Huden kändes inte stram eller torr, utan återfuktad och nöjd. Tack vare BHA samt de lystergivande ingredienserna så upplevde jag att huden var jämn och klar i tonen.

Den här masken får tummen upp från mig, och jag kommer köpa fler av KICKS Beautys sheet masks.

  • 5.3/10
    Applicering - 5.3/10
  • 6.4/10
    Passform - 6.4/10
  • 7.5/10
    Resultat - 7.5/10
6.4/10

KICKS Vitamin C Sheet Mask

KICKS Beauty Vitamin C Sheet Mask kostar 59 SEK och är cruelty-free.

0 kommentarer
0

Du kanske tycker om

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vi använder kakor för att bjuda dig på den bästa upplevelsen här på bloggen. Antar att du vill ha en kaka? Men vill du inte ha en kaka kan du skippa den. OK Läs mer