What's in my bag

What’s in my bag

av Jenny Elisabeth
7 views

What’s in my bag? I min väska finns lite prylar, ett ex sa att min väska är som scouterna – alltid redo. Det stämmer nog för jag brukar ha det folk behöver. Läpprodukter speciellt, läppstift, läppbalsam osv.

What's in my bag

Själva väskan kommer från H&M och kostade runt 250 SEK, den är i läderimitation och har en axelrem, ett handtag men tyvärr ingen mobilficka inuti så jag har mobilen i facket med dragkedja.

I min väska kan det finnas solglasögon (som inte behöver användas så ofta nu), 2 headset varav ett syns på bilden, 2 läppbalsam; ett från Hurraw och ett från ACO med SPF, en necessär från The Body Shop med ett puder + borste och ett par läppstift. Mobilen är självklar när jag är out n’ about.

Plånboken kommer också från H&M, återigen läderimitation. Jag sålde faktiskt min Marc Jacobs Classic Q Fran Bag till en vän för att jag inte använde den. Har inga märkesväskor och det känns lite skönt på ett sätt.

Vad har du alltid i väskan?

0 kommentarer
0

Du kanske tycker om

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vi använder kakor för att bjuda dig på den bästa upplevelsen här på bloggen. Antar att du vill ha en kaka? Men vill du inte ha en kaka kan du skippa den. OK Läs mer