Ett gott mellanmål

Ett gott mellanmål

av Jenny Elisabeth
26 visningar

Något jag försökt göra är att få i mig ett mellanmål eller helst någon sorts lunch på dagen, det är ett råd jag fick av en dietist. Jag står mig rätt bra på den frukosten jag äter, det kan vara havregrynsgröt på fiberhavregryn, kvarg och bär eller vad jag nu känner för.

Men jag blir ibland hungrig på dagen och det här mellanmålet har jag gjort ett par gånger, det var i en av Therese Lindgrens What I Eat in A Day videor jag såg “receptet”.

Ett gott mellanmål

Du behöver:

1 ananas
1 gurka
Färsk koriander
1 lime

Jag använder en färsk ananas och hackar ner den i en skål, hackar sen ner gurkan och river ner koriander. Limen delar jag och pressar ut saft ur den ner i blandningen. Den här laddningen räcker till två – tre lagoma portioner.

Liknande inlägg:

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vi använder kakor för att bjuda dig på den bästa upplevelsen här på bloggen. Är det okej? OK Läs mer