Ett par nya Dr Martens

av Jenny Elisabeth
28 views

Mina gamla Dr Martens sjöng på sista versen nu så jag har köpt ett nytt par, och jag har sneglat på modellen Jadon pga platåsulan. Det fanns en variant i veganläder (heter det så?) och den köpte jag.

Ett par nya Dr Martens

Dr Martens Jadon modellen har en platåsula som gör att, tycker jag iaf, dom är lite skönare att gå i. Lite mer “padding” typ. Och plus i kanten för att Jadon har dragkedja som man kan öppna och stänga skon med!

Jag hittade inte den veganska skon i svart, men jag gillar den här mörkt röda färgen. Vissa säger att veganlädret är lite kallt på vintern, vi får väl se. Har också läst att dom är hala ?Det märker jag väl antar jag… det var svårt att hitta skor, och ännu svårare att hitta en vinterkappa. Den jag hade förra året är två storlekar för stor nu ungefär.

Jag köpte mina Dr Martens på Footway, dom finns här om du vill köpa ett par själv.

2 kommentarer
0

Du kanske tycker om

2 kommentarer

Joanna-livet med psykisk ohälsa 24 oktober 2018 - 10:19

Så snygga! Har själv ett par men lyckas inte att gå in dom får hemska skavsår

svara
Jenny 24 oktober 2018 - 12:21

Eller hur! Är dina skor i läder? Läderskor har jag gått in med att ha flera par blöta sockar på mig och sen på med skorna. Dom här, som inte är läder, tog jag på mig ett par tunna sockar och ett par tjocka och bara hade skorna på mig. När jag inte hade dom på så packade jag dom hårt med tidningspapper. Har inte fått skavsår av dessa ?

svara

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vi använder kakor för att bjuda dig på den bästa upplevelsen här på bloggen. Antar att du vill ha en kaka? Men vill du inte ha en kaka kan du skippa den. OK Läs mer