Hår

Hårinspo

Jag ska klippa mig nästa vecka och har samlat på mig hårinspo, alltså bilder från Pinterest för att frisörskan ska få ett grepp om hur jag vill ha frisyren. Tanken är väl page (tror jag det heter?) men jag vill ju inte ha en frisyr som är som alla andras…

Här är ett par bilder som jag kommer ta med mig till frisörskan på måndag nästa vecka!

Jag velar lite om huruvida jag ska klippa lugg eller inte, jag tror det får vänta tills jag ser hur frisyren i övrigt blir. Jag har ju inte så långt hår, det som är uppe på huvudet är lite längre eftersom det inte var rakat. Men på sidorna av huvudet är det några centimeter kortare.

Vill ha en frisyr som kan gå från sleek and shiny till tuperat och stort!

Jag längtar verkligen efter att klippa mig, det är över ett år sen sist och min bästa vän – som är frisör – suckade djupt när hon såg mina hårtoppar. Nåja, nu är det ju snart dags att klippa mig så A blir säkert nöjd nästa gång hon ser mitt hår! Jag hoppas att jag också blir nöjd…

Om Jenny

Hej, jag heter Jenny – det är jag som skriver här på jennyelisabeth.se! Jag skapade den här bloggen 2016 för att ha någonstans att dela med mig av mina beautyfavoriter – numera så delar jag med mig av mindre beauty och mer av mitt dagliga liv.

Inga kommentarer

    Kommentera

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.