OOTD #24

Outfit of The Day #24

av Jenny Elisabeth
13 views
OOTD #24

Varje gång jag publicerar en outfit tänker jag på en kommentar jag fick en gång, att det vore kul att se mina outfits (som jag publicerade i form av kollage) på mig istället. Det är tänkvärt för i mitt instaflöde finns det INGA plus size goths, jag söker med ljus och lykta efter dom för det är viktigt att se sig själv representeras och att ha någon/något att identifiera sig med.

Jag hoppas att mina bilder kanske kan göra det för någon.

Vad jag har på mig

Klänning: eBay (liknande)
Skor: Dr Martens
Midjebälte: Queen of Darkness
Ribcagehalsband: Etsy, VioletDragonDesigns (liknande)
Pentagramhalsband: eBay
Korpskalle: Etsy, RobynLeesArtwork (liknande)
Ankh: eBay

OOTD #24
OOTD #24

För några veckor sen nu måste det vara så var det så fint väder så jag bestämde mig för att gå ut och fota en outfit of the day. Eftersom jag inte har någon som hjälper mig så var det fjärrutlösare och stativ som gällde – men det gick bra.

Jag står på gräsmattan nedanför balkongen till min lägenhet, Luxx var ute på balkongen och jag kunde höra honom jama.

Här har jag en rak, svart sammetsklänning med långa ärmar med ett midjebälte med nitar och en hel del halsband.

OOTD #24

Makeup

LÄPPAR
Fenty Stunna Lip Paint – Uninvited

Vill du se fler outfits så finns det en OOTD-kategori som du hittar här.

Dr Martens Vegan Jadon
Fenty Stunna Lip Paint – Uninvited
Studded Waist Belt
Matilda klänning i sammet
Dr Martens Vegan Jadon
Fenty Stunna Lip Paint – Uninvited
Studded Waist Belt
Matilda klänning i sammet
Dr Martens Vegan Jadon
Fenty Stunna Lip Paint – Uninvited
Studded Waist Belt
Matilda klänning i sammet
0 kommentarer
0

Du kanske tycker om

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vi använder kakor för att bjuda dig på den bästa upplevelsen här på bloggen. Antar att du vill ha en kaka? Men vill du inte ha en kaka kan du skippa den. OK Läs mer