H&M Big Gel Top Coat

Recension: H&M Big Gel Top Coat

av Jenny Elisabeth
18 views
H&M Big Gel Top Coat

H&M Big Gel Top Coat, 59,90 SEK

Sökandet efter ett cruelty-free gel top coat pågår, innan jag gick över till cf så var jag storkonsument av Essie Gel Setter. Jag tror att jag hittat en likvärdig produkt nu och jag är så glaaaad för det!

Jag har, sen min sista flaska Gel Setter tog slut, sökt efter en produkt som kan fylla Gel Setters skor. Ett topplack som torkar hyfsat snabbt, ger högglansig finish till naglarna samt ger den där lite fylliga looken utan skavanker.

H&M Big Gel Top Coat, gör just det jag vill att ett topplack ska göra och har en geleffekt. Det torkar snabbt och bygger på din nagel just för den där fylliga looken som ett gellack ger. Har tidigare provat Kur by Londontown Gel Genius topplacket, och medan det ger glans ger det noll fyllighet till nageln.

H&M Big Gel Top Coat

Här har jag lackat med 1 lager Kur by Londontown Nail Hardener & Base Coat, 2 lager H&M Nail Colour i nyans Neo Noir och avslutat med 1 lager Big Gel Top Coat. Som du ser är det glans som gäller.

Hållbarheten var väldigt bra också! Den här Londontown + H&M kombon gav mig 7 (!!) dagar utan chippande och ja, jag har använt händerna som vanligt ?Sen krävdes det en ommålning för att det blivit utväxt. Om jag fick önska något så hade det varit att geleffekten hade varit än mer tydlig, men den märks och det räcker för mig.

Jag är glad, jag har hittat ett geltopplack som inte bara är cruelty-free utan även plånboksvänligt med sina 59,90 SEK!

H&M Big Gel Top Coat

H&M Beauty är cruelty-free då beauty sortimentet inte säljs i Kina, i sortimentet är makeup borstarna veganska.

2 kommentarer
0

Du kanske tycker om

2 kommentarer

Anna Munkhammar 16 november 2018 - 23:13

Ååå billigt också så värt att testa!!

svara
Jenny 16 november 2018 - 23:42

Jo! Cheap as chips ?

svara

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vi använder kakor för att bjuda dig på den bästa upplevelsen här på bloggen. Antar att du vill ha en kaka? Men vill du inte ha en kaka kan du skippa den. OK Läs mer