Accessoarer

Smycken från Hellaholics!

Jag har klickat hem ett halsband, ett hängsmycke och en ring från en webbshop som heter Hellaholics som har mycket smycken med kristaller, pentagram och annat kul!

Hellaholics är en svensk webbshop, baserade i Göteborg och dom beskriver shoppen som “dark and dreamy”. Det finns som sagt mycket smycken med kristaller, quartz, onyx och ametist till exempel. Smyckena ska inte innehålla nickel vilket gör mig, som är väldigt känslig för nickel, väldigt lycklig!

Dark Clear Quartz Necklace

Stenen sitter i en “dark gun metal setting” och kedjan är i samma mörka nyans. Halsbandet ska inte innehålla nickel men är inte i sterling silver, jag (som är väldigt känslig för nickel) har INTE reagerat på detta halsband! Wiho!

Jag har ett par halsband med stenar, utan att till 100% tro på att dom har dom egenskaper som sägs. Men visst är det en fin tanke?

“Clear Quartz is known as the “master healer” and will amplify your energy and thoughts, as well as the effect of other crystals. It is said to help to increase your energy, keeping your mind clear- to learn from past experiences so you can make better choices in the future.”

Dark Clear Quartz Necklace fanns kvar i lager när jag kollade, det kostar 189 SEK.

Circle of Life Amethyst Pendant

Det här smycket säljs utan kedja, jag måste nog köpa en silverkedja för mina ögon tycker att stålkedjan har en annan nyans. Smycket är silver plated och har 3st råa ametister. Ametist är min månadssten och jag gillar dess lila färg.

“Amethyst crystals are known for their healing properties, helps in relieving stress and increasing calmness, boosts self esteem and increases spiritual and intuitive awareness.”

Circle of Life Amethyst Pendant kostar 199 SEK och fanns i lager senast jag kollade.

Sen har jag köpt en ring också, som inte hann komma med Posten innan jag publicerade detta inlägg. Ringen är deras Pentagram Silver Ring.

Om Jenny

Hej, jag heter Jenny – det är jag som skriver här på jennyelisabeth.se! Jag skapade den här bloggen 2016 för att ha någonstans att dela med mig av mina beautyfavoriter – numera så delar jag med mig av mindre beauty och mer av mitt dagliga liv.

1 kommentar

 • bodenbynight
  2 december, 2018 at 10:32

  Jaha så det blev ringen där tillsut 😀 Cirkle of Life med ametsiter är jättefin! Jag har också köpt den men sålde den vidare senare. Försökt mig på någon sorts smyckes-utrensning. Typ som du gjort med sminket 🙂

  Svara
  • Jenny
   2 december, 2018 at 11:46

   Jo, jag sålde lite smink och la en del av pengarna på ringen. Om man inte använder något lika mycket som man tänkt sig tycker jag man kan sälja det, har fortfarande lite smink kvar som jag vill sälja ?

   Svara

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.