Wiccapedia - A Modern Day White Witch's Guide

Wiccapedia – A Modern Day White Witch’s Guide

av Jenny Elisabeth
9 views
Wiccapedia - A Modern Day White Witch's Guide
Wiccapedia – A Modern Day White Witch’s Guide

INLÄGGET INNEHÅLLER ANNONSLÄNKAR FÖR BOKUS

Wiccapedia är en bok skriven av Shawn Robbins och Leanna Greenaway, Shawn är en spiritual life coach och astrolog, hon har också varit talk show host på WABC radio. Leanna Greenaway är en populär brittisk klärvoajant som också varit på radio och haft en egen kolumn i en tidning.

“‘Spiritual life coaches’ and celebrity witches Shawn Robbins and Leanna Greenaway unlock the secrets of the Wicca universe, explaining what it means to become a ‘simply fabulous’ twenty-first century witch. Newfound witches will learn how to tap into magic, re-empower themselves and realise their dreams through a little witchy know-how. With its stylish redesigned interior, Wiccapedia is better than ever!”

När jag var yngre, tänk 14 – 15 år, så var jag väldigt inne på det här med Wicca men jag kom som aldrig någonstans med det. Jag klickade hem den här boken, Wiccapedia, och tänkte att jag skulle lyfta ett gammalt intresse. Har länge sagt att jag är ateist, men det stämmer inte. Jag tror att det finns något (jag tycker också att det verkar tryggt att ha något att tro, och falla tillbaka på), men jag vet inte riktigt vad än och tänkte att jag kanske känner igen mig i förklaringarna i boken eller så gör jag inte det och då kan jag stänga dörren till Wicca.

Har inte kommit så långt med läsandet, mest för att jag har så usel koncentrationsförmåga, men tycker Wiccapedia är intressant än så länge.

0 kommentarer
0

Du kanske tycker om

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vi använder kakor för att bjuda dig på den bästa upplevelsen här på bloggen. Antar att du vill ha en kaka? Men vill du inte ha en kaka kan du skippa den. OK Läs mer