Min jul- och nyårsoutfit

av Jenny Elisabeth
15 views

Jag har planerat min jul- och nyårsoutfit nu, och köpt klänningen jag skulle vilja ha på mig. Eftersom jag inte har klänningen så visar jag vad jag tänkt ha på mig i ett klassiskt-Jenny-kollage istället.

Min jul- och nyårsoutfit

Klänningen kommer från märket Dancing Days och finns att köpa hos EMP Shop. Förutom fokus på klänningen ska jag ha en del smycken och dom kommer bland annat från Hellaholics (du kanske har läst mitt inlägg om Hellaholics?) och butiken Skeletos på Etsy.

När det gällde klänningen så ville jag köpa något som jag skulle vilja ha på mig vid andra tillfällen än vid jul också, och den här klänningen (bara den passar, tog 4XL som ska vara en strl 50, rimligt? knappast) är i en sån stil att jag inte direkt tänker “jul”, utan mer “romantic goth”. Den är i sammet och spets och slutar ovanför knäna.

Till klänningen ska jag söka efter ett par leggings/strumpbyxor, jag kan inte styla klänningen med bara ben. Det funkar inte i Norrbotten i december när det brukar vara -15 eller mindre. Antingen blir det leggingsen jag tar med mig eller så köper jag ett par leggings i 80 denier i Torneå när jag är där.

Sminket kommer vara enkelt, jag vet inte riktigt vad jag kommer använda än – men jag kommer åtminstone ha med mig bryngrejer, läppstift (Aeronaut obvi) och highlight, eftersom det är så jag gillar att sminka mig just nu.

Om du ska fira jul, har du planerat din outfit än?

7 kommentarer
0

Du kanske tycker om

7 kommentarer

Septicemia 12 december 2018 - 08:02

Åh vilken snygg klänning! Jag har helt glömt bort att planera inför jul/nyår i år >_< Får kanske vara lite kreativ med vad som finns hemma, det börjar kännas tight med tid om jag ska beställa från någon webbshop…

svara
Jenny 12 december 2018 - 12:11

Har fått hem klänningen och den är verkligen fin! Lite stor, men det får lov att funka. Precis, det är lite lite tid kvar nu att beställa något. Men jag tror nog du kan knåpa ihop något 🙂

svara
Septicemia 13 december 2018 - 09:08

Jag såg den på insta, superfin på dig! Ska ut på stan och kika lite, ibland kan jag ha tur och hitta klänningar och kjolar på t.ex. Lindex som är riktigt fina.

svara
Jenny 13 december 2018 - 09:39

Tack! Ja, man kan absolut hitta passande kläder på typ Lindex, H&M osv. Lindex har mycket sammet just nu ?

svara
Septicemia 13 december 2018 - 11:09

Exakt! “Mitt” HM har otroligt dåligt utbud för det mesta men Lindex har jag sett en del sammet hos i butik så jag håller tummarna 🙂

Jenny 13 december 2018 - 11:52

Hoppas du hittar något! ?

Jenny 14 december 2018 - 10:16

Åhh, fick ha-begär (klänningen). Stretchig? Du har inte lust att ta bild på hur den är i verkligheten?

svara
Jenny 14 december 2018 - 12:46

Jag fick hem klänningen i veckan, den ser ut som på bilden. Men måttabellen för storlekar stämmer inte så bra, med de måtten jag har så beställde jag en 4XL. Men jag hade kunnat ta 2XL för den är för stor, men det syns inte – den ser inte ut som en säck utan har lite form. Den är stretchig! Jag tog en bild till Insta stories, men den är nog borta nu. Osäker på om jag hinner fota innan jag far ?

svara

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vi använder kakor för att bjuda dig på den bästa upplevelsen här på bloggen. Antar att du vill ha en kaka? Men vill du inte ha en kaka kan du skippa den. OK Läs mer