Livet

YouTubers värda att lägga din tid på

Om du behöver något/någon nytt/ny att titta på så kommer här 5 YouTubers som är värda att lägga tid på. Speciellt om du är lite spooky som jag själv.

Angela Benedict

Angela Benedict är en av mina absoluta favorit YouTubers, hon pratar mycket om 90-talet och hennes upplevelser och minnen. Sen gör hon videor som denna där hon pratar om hur man inte kan förändra subkulturen bara sådär (after all, goth är en musikbaserad subkultur – det hör till att musiken är en del av den).

Den här videon är ett svar på Snowy Lowthers video om huruvida man är goth om man inte lyssnar på/gillar musiken (osäker på titeln på hennes video).

LisaLobotomy

LisaLobotomy är svensk, bor inte så långt ifrån mig faktiskt. Hon har för ett tag sen börjat med engelska videor på sin kanal och hon har verkligen “spottat ur sig” videor (på ett bra sätt ?) det senaste, hon gör en del tags och väldigt färgglada sminkningar!

TezMania TV

Tez är också baserad i Sverige, men gör engelska videor. Hos henne är det mycket DIY och hårtransformationer. Hon gör också sminkvideor/tutorials, senast på en Weeping Angel ?till Halloween!

Ask a Mortician

Ju äldre jag blir desto mer intresserad av döden blir jag, visst låter det kul att bli gammal? Spoiler: det är det. Hos Caitlin Doughty får du mycket information om död och hur det är att vara en mortician (vad sjutton heter det på svenska?).

Mirrorsandhaze

Jessica är MUA och gör min typ av sminkningar och videor överlag faktiskt. Hon har sminkvideor, outfits/lookbooks och swatchvideor. Hon publicerar inte videor så ofta vilket jag tycker är synd, men närhon gör det då är det oftast guld.

Boden by Night

Anna har inte publicerat någon video på ett bra tag, men jag gillar hennes videor. Vi är båda från Norrbotten och är båda gothare. Hon gör (gjorde?) mycket vardagsvideor eller vad man ska kalla det, man får lära känna henne mer och det tycker jag om. 

Om Jenny

Hej, jag heter Jenny – det är jag som skriver här på jennyelisabeth.se! Jag skapade den här bloggen 2016 för att ha någonstans att dela med mig av mina beautyfavoriter – numera så delar jag med mig av mindre beauty och mer av mitt dagliga liv.

Inga kommentarer

    Kommentera

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.