ColourPop Crème Lux Lipstick

Mitt favoritläppstift!

av Jenny Elisabeth
3 views

Mitt favoritläppstift kommer från ColourPop faktiskt, jag hade med det i mitt inlägg där jag testar de 12 svarta läppstiften jag har. Det heter Aeronaut och är krämigt, svart och sitter väldigt bra på läpparna även utan läppenna.

ColourPop Crème Lux Lipstick

ColourPop Crème Lux Lipstick – Aeronaut, $7.00/3,5 g

ColourPop Crème Lux Lipstick finns i 49 nyanser och i två finishes, matt och creme. Aeronaut är ett creme lipstick och jag har inte provat de matta Crème Lux läppstiften. Jag kommer nog inte göra det heller då jag försöker att inte beställa något dels överhuvudtaget men specifikt overseas.

“LUX it up. Enriched with our LUX Blend of hydrating butters, this creamy-matte, long wearing lipstick glides on the lips for intense pigmentation in shades made for every skin tone.”

ColourPop Crème Lux Lipstick

Den yttre förpackningen är vit med text i roséguld, själva hylsan till läppstiftet är också i roséguld och har ett tryck av stjärnor över hela hylsan.

ColourPop Crème Lux Lipstick

Till och med inuti är det stjärnor! Vad är det för fel på en måne? ?

ColourPop Crème Lux Lipstick

Även själva läppstiftet är bestrött med ett tryck av stjärnor. Jag har hört att Crème Lux Lipstick är lite skör och kan gå av vid basen så jag skruvar inte upp det för mycket när jag applicerar det.

ColourPop Crème Lux Lipstick

Här har jag haft läppstiftet på mig i runt 5 timmar, har druckit från sugrör och pratat. Det har nöts lite men inte så farligt! Är ledsen att säga det, eftersom ColourPop inte är så lätt att komma över, men Crème Lux Lipstick i Aeronaut är en favorit.

 • 8.3/10
  Hållbarhet - 8.3/10
 • 10/10
  Nyansutbud - 10/10
 • 9/10
  Pris - 9/10
 • 3.8/10
  Tillgänglighet - 3.8/10
7.8/10

ColourPop Crème Lux Lipstick - Aeronaut

ColourPop Crème Lux Lipstick kostar $7.00 och är cruelty-free och veganskt.

0 kommentarer
0

Du kanske tycker om

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vi använder kakor för att bjuda dig på den bästa upplevelsen här på bloggen. Antar att du vill ha en kaka? Men vill du inte ha en kaka kan du skippa den. OK Läs mer