Vårnyheter från MONSUN

Vårnyheter från MONSUN

av Jenny Elisabeth
11 views

MONSUN är det skandinaviska hemma-spa märket som har fokus på kvalitativa hudvårdsprodukter för kropp och själ. Jag har fått hem märkets 4 nyheter för våren 2019.

MONSUNs produkter är tillverkade i Sverige och är 100% veganska, 2019 inleds med 4 vårnyheter som alla är till för kroppen; en overnight kroppsmask, duschgel, kroppsskrubb och en kroppspeeling.

Vårnyheter från MONSUN

Sundown Booster, Mineral & Moist, 149 SEK/125 ml

Förra året lanserade MONSUN den populära kroppsmasken Magic Midnight Mask, som jag har velat prova men inte fått tummen ur att göra. Nu har sortimentet kroppsmasker utökats med Sundown Booster som har den senaste hyaluronsyrateknologin som gör underverk för kroppen över natten. Gelformulan är berikad med mineraler samt fyra typer av hyaluronsyra som alla har olika molekylstorlekar, vilket gör att den lättare kan tränga djupt ner i huden och återfukta bättre.

Scrub O’ Clock, Mineral & Moist, 149 SEK/225 ml

Scrub O’Clock är en löddrande och potent kroppsskrubb med korn av cellulosa som effektivt tar bort döda hudceller och lämnar huden ren, mjuk och återfuktad. Berikad med hyaluronsyra och energigivande mineraler som her huden fin lyster. Doftar av citrus.

Weekend Crush, Calming Oats, 149 SEK/225 ml

Weekend Crush är en kroppspeeling med exfolierande papayaenzym och naturliga korn som tar bort döda hudceller. Formulan är krämig och är också berikad med fuktgivande och lugnande betaglykan från havreextrakt. Om du vill ha en optimal peelande effekt kan du använda Weekend Crush som e kroppsmask där du lämnar produkten på huden i några minuter innan du sköljer av den.

Morning Dew Detox, Detox & Antioxidant, 89 SEK/225 ml

Morning Dew Detox innehåller aktivt kol som är en omtalad ingrediens inom hudvård, känt för att ha djuprengörande egenskaper. Duschgelen innehåller då aktivt bambukol, skyddande antioxidanter från alger samt probiotika som påskyndar hudens cellförnyelse. Huden blir återfuktad och uppfriskad!

Jag är mest nyfiken på Sundown Booster, men Weekend Crush låter också lockande. I pressreleasen stod det inte när produkterna kommer finnas att köpa men jag ska ta reda på det!

Edit 18/1 2019: MONSUNs vårnyheter kommer att finnas i butik och online from vecka 5!

0 kommentarer
0

Du kanske tycker om

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vi använder kakor för att bjuda dig på den bästa upplevelsen här på bloggen. Antar att du vill ha en kaka? Men vill du inte ha en kaka kan du skippa den. OK Läs mer