Outfit of The Day #29

av Jenny Elisabeth
5 views
Outfit of The Day #29

Nu var det ett tag sen man såg en outfit of the day här, eller hur? Och att man ska behöva fara till ICA Maxi i Haparanda för att hitta en sammetsklänning som sitter som en smäck! Den har långa ärmar och slutar vid knäna, den hade kunnat vara kortare men jag funderar på att fålla den själv.

Den kanske inte är i toppkvalité men som med alla mina plagg kommer jag använda den tills den 1) är i sista stadiets förfall och 2) den är för stor.

Outfit of The Day #29
Outfit of The Day #29

Vad jag har på mig:

Jacka: Boohoo
Klänning: MyWear Woman
Strumpbyxor: ASOS Curve
Skor: TheGothicShoeCo

Halsband: Restyle.pl
Ringar: Skeletos, Hellaholics, diverse
Örhängen: Skeletos

Väska: Killstar

Outfit of The Day #29
Outfit of The Day #29

Jag har varit hemma hos mamma och pappa i två veckor och inte jobbat (med blogg och Insta) alls, inte skapat nytt material alltså – jag har fortfarande publicerat inlägg. Det var ju jul och då brukar jag vara hemma hos mamma och pappa, väskan köpte jag med julklappspengar när Killstar hade rea.

Det var så himla skönt att få en paus från vardagen och vila, men jag måste erkänna att det var minst lika skönt att komma hem och fortsätta skapa nytt material när jag har lite nya intryck i bagaget.

Hur firade du jul, om du gjorde det?

Pentagram Silver Ring
Bat Pendant
ASOS Curve Oversized Fishnet Tights
Boohoo Plus Quilted Faux Leather Jacket
Vila Sammetsklänning
Killstar Pendulum Handbag
Pentagram Silver Ring
Bat Pendant
ASOS Curve Oversized Fishnet Tights
Boohoo Plus Quilted Faux Leather Jacket
Vila Sammetsklänning
Killstar Pendulum Handbag
Pentagram Silver Ring
Bat Pendant
ASOS Curve Oversized Fishnet Tights
Boohoo Plus Quilted Faux Leather Jacket
Vila Sammetsklänning
Killstar Pendulum Handbag
1 kommentarer
0

Du kanske tycker om

1 kommentarer

bodenbynight 18 januari 2019 - 18:31

Aaahhh, kanske ska kolla maxi i Luleå då! Jag blandar gärna billigt och dyrt 🙂

svara
Jenny 20 januari 2019 - 13:41

Gör det! Jag blandar också gärna vitt och brett ?

svara

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vi använder kakor för att bjuda dig på den bästa upplevelsen här på bloggen. Antar att du vill ha en kaka? Men vill du inte ha en kaka kan du skippa den. OK Läs mer