Livet

Ångest

Jag har haft ångest sen jag var barn, i tonåren blev den riktigt jobbig och jag började skada mig själv. Nu när jag skriver det här är klockan 03:53 och jag har en ångestattack och kan inte sova.

Ångest

Jag vet inte varför jag har ångest just nu, det är bara en oroskänsla i bröstet och magen och det går inte över. Vet inte varför jag ville dela med mig av det, kanske för att säga att du är inte ensam om du också har ångestproblematik. Om du vill kan du slänga iväg ett DM på Insta och bolla tankar om du mår dåligt, jag lyssnar alltid.

Det är ganska typiskt mig, jag lyssnar på andra men inte på mig själv. Jag sa ju att jag inte vet varför jag har ångest nu – men det vet jag. Det är för att jag inte lyssnar på mig själv och bara kör på i ett tempo jag inte pallar.

Sociala medier ger mig mer ångest, och det är där jag har tempot. Det är där jag pressar mig själv hela tiden för att komma på något bra att posta för att få likes och följare. När jag egentligen borde lyssna på mig själv och göra det som är kul och inte det som, jag känner, förväntas av mig. Och det här gör mig stressad, och stressen gör att jag får ångest, och ångesten gör att jag sitter uppe mitt i natten och inte kan sova.

Ovanligt söndagsinlägg, men det är vad det är.

Om Jenny

Hej, jag heter Jenny – det är jag som skriver här på jennyelisabeth.se! Jag skapade den här bloggen 2016 för att ha någonstans att dela med mig av mina beautyfavoriter – numera så delar jag med mig av mindre beauty och mer av mitt dagliga liv.

1 kommentar

 • Malin H
  18 februari, 2019 at 11:41

  Tycker det är fantastiskt att du är så öppen i din blogg! Hoppas den öppenheten också hjälper dig att må lite bättre! Att hålla sina tankar och känslor för sig själv är ju oftast det allra sämsta…
  Sociala medier kan ju verkligen vara på både gott och ont, hoppas du kan släppa på pressen och hitta glädjen i de positiva bitarna!

  Svara
  • Jenny
   18 februari, 2019 at 11:47

   Tack! Vad glad jag blir att höra det. Nä, det är inte bra att hålla sånt inne, till slut exploderar det. Visst är det på gott och ont, på Insta t ex där alla visar det bästa och perfekt redigerade foton. Tror det kan bidra till mångas ångest. Jag försöker släppa på det och hoppas min ångest lugnas.

   Svara

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.