Livet

Grattis till mig!

Happy birthday to me!

Grattis till mig! Idag fyller jag år, har inte hunnit slänga på något fejs ännu och vet inte om jag ska göra det heller för jag ska upp till Göteborg på någon timme och gå till Ed’s Kroppskonst.

Jag ska pierca mig, närmare bestämt vänster näsvinge, en Industrial i höger öra och en Medusa. Åh, jag saknar så lite metall! Alla piercings har jag haft tidigare och nu vill jag ha dom igen, har fått lite tips på hur man kan ta hand om den hypertrofiska ärrvävnaden som jag hade problem med vid piercingen i näsvingen.

Så om jag sminkar mig ska jag nog inte köra läppstift för det smetas nog ut när Medusan ska göras. Hoppas på bra väder i Göteborg, nu måste jag gå från datorn för min arbetsterapeut kommer snart.

Grattis till mig! ?Om jag köper något till mig själv i födelsedagspresent så får du se det på Insta eller här på någon dag, jag funderar på att köpa Molly jeansen från Gina Tricot och en deo från Rituals (om den inte doftar för mycket).

Om Jenny

Hej, jag heter Jenny – det är jag som skriver här på jennyelisabeth.se! Jag skapade den här bloggen 2016 för att ha någonstans att dela med mig av mina beautyfavoriter – numera så delar jag med mig av mindre beauty och mer av mitt dagliga liv.

7 Kommentarer

 • aspiepowermedia
  20 februari, 2019 at 09:53

  Grattis! Hoppas att du får en bra dag

  Svara
  • Jenny
   20 februari, 2019 at 11:22

   Tack så mycket!

   Svara
 • karinsbeautyroom
  20 februari, 2019 at 19:00

  Grattis på din dag, hoppas den varit fantastisk!

  Svara
  • Jenny
   20 februari, 2019 at 20:28

   Tack! Den har varit awesome! 😀

   Svara
 • Septicemia
  21 februari, 2019 at 14:04

  Grattis igen 🙂 Jag såg bilden på insta, du passar så galet bra i piercingarna!

  Svara
  • Jenny
   21 februari, 2019 at 14:12

   Tack så mycket gånger två! 😀 <3

   Svara
 • Ellet
  23 februari, 2019 at 09:58

  Grattis grattis! Åh, medusa.. Fick ta ut min nu för några veckor sen, efter sju månader av bråk. Det gick bara inte. Älskade den men vi var inte gjorda för varandra. Växte över på insidan, gjorde ont i omgångar, försökte jag ha en längre pinne fastnade den i tänderna när jag skrattade, etc. Så den fick ryka. Septumen som jag tyckte var så bråkig från början har lugnat sig däremot så den kan jag behålla 😀

  Svara
  • Jenny
   23 februari, 2019 at 10:02

   Tack så mycket! Vad trist att du fick ta ut medusan, det är ju en så fin piercing! Det är septum också tycker jag, bra att den slutat bråka! ?

   Svara

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.