Happy birthday to me!

Grattis till mig!

av Jenny Elisabeth
5 views
Happy birthday to me!

Grattis till mig! Idag fyller jag år, har inte hunnit slänga på något fejs ännu och vet inte om jag ska göra det heller för jag ska upp till Göteborg på någon timme och gå till Ed’s Kroppskonst.

Jag ska pierca mig, närmare bestämt vänster näsvinge, en Industrial i höger öra och en Medusa. Åh, jag saknar så lite metall! Alla piercings har jag haft tidigare och nu vill jag ha dom igen, har fått lite tips på hur man kan ta hand om den hypertrofiska ärrvävnaden som jag hade problem med vid piercingen i näsvingen.

Så om jag sminkar mig ska jag nog inte köra läppstift för det smetas nog ut när Medusan ska göras. Hoppas på bra väder i Göteborg, nu måste jag gå från datorn för min arbetsterapeut kommer snart.

Grattis till mig! ?Om jag köper något till mig själv i födelsedagspresent så får du se det på Insta eller här på någon dag, jag funderar på att köpa Molly jeansen från Gina Tricot och en deo från Rituals (om den inte doftar för mycket).

8 kommentarer
0

Du kanske tycker om

8 kommentarer

aspiepowermedia 20 februari 2019 - 09:53

Grattis! Hoppas att du får en bra dag

svara
Jenny 20 februari 2019 - 11:22

Tack så mycket!

svara
karinsbeautyroom 20 februari 2019 - 19:00

Grattis på din dag, hoppas den varit fantastisk!

svara
Jenny 20 februari 2019 - 20:28

Tack! Den har varit awesome! 😀

svara
Septicemia 21 februari 2019 - 14:04

Grattis igen 🙂 Jag såg bilden på insta, du passar så galet bra i piercingarna!

svara
Jenny 21 februari 2019 - 14:12

Tack så mycket gånger två! 😀 <3

svara
Ellet 23 februari 2019 - 09:58

Grattis grattis! Åh, medusa.. Fick ta ut min nu för några veckor sen, efter sju månader av bråk. Det gick bara inte. Älskade den men vi var inte gjorda för varandra. Växte över på insidan, gjorde ont i omgångar, försökte jag ha en längre pinne fastnade den i tänderna när jag skrattade, etc. Så den fick ryka. Septumen som jag tyckte var så bråkig från början har lugnat sig däremot så den kan jag behålla 😀

svara
Jenny 23 februari 2019 - 10:02

Tack så mycket! Vad trist att du fick ta ut medusan, det är ju en så fin piercing! Det är septum också tycker jag, bra att den slutat bråka! ?

svara

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vi använder kakor för att bjuda dig på den bästa upplevelsen här på bloggen. Antar att du vill ha en kaka? Men vill du inte ha en kaka kan du skippa den. OK Läs mer