Kroppsmodifiering

Nya body mods!

Jag har nya body mods, i onsdags, när jag fyllde år, var jag i Göteborg hos Eddie på Ed’s Kroppskonst och gjorde tre nya piercings. En medusa, en i vänster näsvinge och en industrial.

Nya body mods!

Medusa är piercingen i överläppen, näsvingen säger sig självt (jag hade en i höger så nu blev det i vänster) och en Industrial sitter i brosket i örat. Se bild nedan för hur en Industrial kan se ut.

Jag har också börjat töja min septum, jag vill bara ha en lite tjockare ring (2,0 – 2,4) och inget jättestort, vilken storlek beror på utbudet på smycken. Mamma har alltid sagt att hon inte vill att jag och min syster ska töja öronen t ex för att hon inte gillar det, nu vill inte jag töja öronen av andra skäl (vill hellre ha vanliga örhängen) än pga att mamma inte gillar det, men jag tror inte hon läser min blogg och ett par mm skillnad på storleken på ringen märker hon nog inte av ?

Industrialen syns inte på bilden, förutom den blå märkningen på mitt öra, men en Industrial ser ut såhär:

Industrial piercing
Bild från Wikipedia

Just nu har jag en stav i bioplast i min Industiral, en stav i bioplast är mer böjbar än en i stål eller titan och kan göra att du lättare kan ligga på örat och att hålen kan läka utan problem och ansträngning från en stav i metall som inte rör på sig.

Jag har tidigare skrivit ett inlägg om mina, dåvarande, body mods. Du hittar inlägget här.

Om Jenny

Hej, jag heter Jenny – det är jag som skriver här på jennyelisabeth.se! Jag skapade den här bloggen 2016 för att ha någonstans att dela med mig av mina beautyfavoriter – numera så delar jag med mig av mindre beauty och mer av mitt dagliga liv.

1 kommentar

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.