Livsstil

#gothisnotkillstar

#gothisnotkillstar är en hashtag som cirkulerar på Instagram, tanken bakom den är att belysa att goth är mer än mode, något jag är fast bestämd om, och att det finns en hel värld bortom kläderna (som inte ens B E H Ö V E R vara svarta om vi nu ska gå så långt).

Jenny Elisabeth.se

Caroline Sometimes skrev ett inlägg där hon beskriver tanken bakom hastaggen mer i detalj, och jag tycker att du ska läsa inlägget om du är det minsta intresserad av goth. Du hittar hennes inlägg här.

If you are ONLY wearing goff brand clothing and not participating in the scene in any way (and by that I mainly mean listening to the music), you are literally a poseur. Yup, I said it. That word comes from when some people would pose for photos when random people asked them to.

Om Jenny

Hej, jag heter Jenny – det är jag som skriver här på jennyelisabeth.se! Jag skapade den här bloggen 2016 för att ha någonstans att dela med mig av mina beautyfavoriter – numera så delar jag med mig av mindre beauty och mer av mitt dagliga liv.

1 kommentar

 • bodenbynight
  3 mars, 2019 at 15:31

  Jag såg att cementary confessions delat ett inlägg om det här också. Jag håller med om att det visas en väldigt ensidig bild på instagram och samtidigt har jag ju själv köpt grejer från killstar. Jag tycker ändå om att det finns alternativa märken som lyckas. Det tråkiga är när det blir för mycket fokus på och många strävar efter en lika dan och perfekt look. Alternativa modeller är ofta till och med smalare än “de vanliga” och så är det mycket fillers och extensions :-/

  Svara
  • Jenny
   3 mars, 2019 at 15:39

   Jag har också handlat från Killstar, det är inget fel med att göra det. Men det är en snäv bild som visas av deras modeller t ex (deras plus size modeller är knappt plus size). Precis, det blir tråkigt när alla strävar efter samma mål och look och glömmer bort sig själv mitt i allt. Men visst finns det många märken som lyckas också. Ja, jisses, så mycket fillers!

   Svara

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.