Accessoarer

Preppar inför våren!

Preppar inför våren!

Jag preppar inför våren, har köpt ett par pins på Hellaholics från Nyxturna, Mysticum Luna och Punky Pins. Tycker det blev himla bra på jackan. Idag ska jag försöka mig på ett DIY projekt med en sprättare, sax och säkerhetsnålar. Jag har en idé om vad jag vill göra, jag vill ha ett hål vid halslinningen på en t-shirt och sen sätta säkerhetsnålar på något vis, ja jag vet inte riktigt än. Vi får se hur det blir!

Om Jenny

Hej, jag heter Jenny – det är jag som skriver här på jennyelisabeth.se! Jag skapade den här bloggen 2016 för att ha någonstans att dela med mig av mina beautyfavoriter – numera så delar jag med mig av mindre beauty och mer av mitt dagliga liv.

3 Kommentarer

 • Septicemia
  3 mars, 2019 at 17:04

  Snyggt! 1/3 så drog jag fram min skinnjacka och har tvångsmässigt haft på mig den hela helgen fast det kanske varit lite, lite för kallt. Det måste vara det bästa med våren, haha.

  Snygga pins! Jag känner ett extremt stort behov av just pins, de är svåra att låta bli att klicka hem också eftersom de oftast är billiga…. 😛

  Svara
  • Jenny
   3 mars, 2019 at 18:45

   Tack! Ja, jag använder skinnjackan så fort det är sol ute. Det är väl lite för kallt än men vad fan ?

   Visst är dom fina, och jag håller med om priset. Fast setet med ”a witch’s place is in the resistance/revolution” var dyrare än dom andra, men jag kunde inte låta bli det!

   Svara
   • Septicemia
    3 mars, 2019 at 21:47

    Det som inte dödar, det härdar ?

    Verkligen jättefina och helt klart värda några extra kronor!

    Svara

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.