Outfit of The Day #30

av Jenny Elisabeth
6 views

Fotade en outfit en morgon förra veckan, jag hade varit vaken sen kl 05:25 och ville försöka fånga soluppgången. Det gick sådär… och det var ju såklart för dåligt ljus för att kameran skulle vilja fota utan blixt ?

Outfit of The Day #30

Öppnar med den sämsta bilden, för då kan det bara bli bättre! Jag har på mig en sammetsklänning köpt från en privat säljare på eBay för något år sen, den är lite stor nu när jag tappat 18kg så därför har jag midjebältet, från Queen of Darkness, för att få lite form.

Outfit of The Day #30
Outfit of The Day #30

Förutom midjebältet har jag ett halsband, också köpt på eBay, ett sk rosary som jag har för mig bärs av katoliker? Eller är det religiösa personer överlag? Rätta mig om jag har fel, tack. Jag tycker såna här halsband är så fina, men för mig har dom ingen innebörd då jag inte är troende (inte på Gud iaf).

Jag har på mig

Klänning: eBay (privat säljare)
Hatt: H&M (liknande)
Halsband: eBay (liknande, möjligtvis samma)
Midjebälte: Queen of Darkness

Outfit of The Day #30

Inga detaljer för smink för jag hade inget på mig, jag hade bara dagkräm med SPF och övrig hudvård. Och sen syns det inte att jag har mina Dr Martens Jadon på mig, i veganläder. Jag försöker bli vän med färgen men det är svårt… men så vill jag inte köpa skor i läder och just nu finns bara veganvarianten i den här körsbärsröda färgen, så ja.

Vad tycker du om bilderna? Kanske inte världens bästa outfitbilder men vad gör man ?

0 kommentarer
0

Du kanske tycker om

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vi använder kakor för att bjuda dig på den bästa upplevelsen här på bloggen. Antar att du vill ha en kaka? Men vill du inte ha en kaka kan du skippa den. OK Läs mer