Lesbiskhet

Varför tror du att jag är straight?

Vid det här laget har jag börjat känna att straight för mig nästan är ett skällsord, ta nu inte illa upp om du är straight men för mig som lesbisk är det väldigt irriterande att ständigt tas för straight. Och varför tas jag för straight? Jo, för jag ser för feminin ut.

Outfit of The Day #31

Jag har flera historier om misslyckade raggningsförsök, och ett par stycken historier om män som trott att jag är straight. En tog mig fan priset också, han sa att jag “lurade honom” med “mitt feminina yttre”, wtf?

Bara för att jag inte ser ut som en stone butch så betyder det inte att jag är mindre lesbisk för det.

Butch
Lea DeLaria (känd från OITNB)

Lea DeLarias karaktär i Orange is The New Black är ett bra exempel på en butch, rakat hår, baggy jeans och äger nog inga klackar (det gör inte jag heller iofs, om inte platåskor räknas på något vis).

Jag hade rakat hår ett tag (se bild nedan), men jag var ju inte butch för det. Men oddly enough så stötte inte män på mig, och när jag flirtade togs det väl emot (hade flickvän under den här perioden så det var inte mycket flirtande). Och jag tror det har med att göra att jag inte såg straight ut? Eller att jag hånglade med en tjej in public haha? Man kunde se att jag, precis som när jag klär mig svart så kan man se att jag är någon sorts spooky person, inte var straight!

Varför tror du att jag är straight?
Jag som mitt mest butchiga jag

Jag har vetat länge att jag gillar tjejer, men det tog ett tag att komma ur garderoben. Och jag försökte länge övertala mig själv om att jag var bisexuell. Jag har aldrig upplevt känslan av att inte veta om man vill ha sex med tjejen eller om man vill vara henne, jag har alltid förstått att jag vill ha sex med dom. Men jag vill inte att min sexualitet förminskas bara för att jag inte är butch.

I’ve seen this girl on the tv
See this girl in the mall
I see pictures in my head
Of my head between their legs

I see girls in my building
I see girls on the train
I see pictures in my head
I can’t make go away

I’ve got the girls on my mind all the time

I kissed, I left, not meant to, boy
You know I never felt it, boy
I never meant to make you sad

But I’m sick of hiding my heart
When the stars move on
I came to the conclusion I like girls

Om Jenny

Hej, jag heter Jenny – det är jag som skriver här på jennyelisabeth.se! Jag skapade den här bloggen 2016 för att ha någonstans att dela med mig av mina beautyfavoriter – numera så delar jag med mig av mindre beauty och mer av mitt dagliga liv.

Inga kommentarer

    Kommentera

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.