Outfit of The Day #31

av Jenny Elisabeth
4 views
Outfit of The Day #31

INLÄGGET INNEHÅLLER ANNONSLÄNKAR

Ännu ett outfit inlägg, who am I? Men jag har en ny klänning ?Eller två faktiskt, för jag har en underklänning under meshklänningen. Det var bara +1 när jag var ute och fotade detta, mina #ootd’s är inte alltid det jag haft på mig just den dagen, speciellt nu eftersom det är kyligt och jag drömmer om vårkläder, korta klänningar och kjolar, tunna och flowy plagg… mm.

Outfit of The Day #31
Outfit of The Day #31

Vad jag har på mig

Underklänning: Lindex
Meshklänning: ONLY Carmakoma Carberry Dress (Zalando)
Bondagebälte: BlueFox
Skor: Dr Martens 1460 Patent Leather

Outfit of The Day #31
Outfit of The Day #31
Outfit of The Day #31

Bondagebältet är också nytt, det var en av sakerna jag köpte när jag fyllde år. Jag köpte mest saker som tagit slut, för att försöka hålla mig till köpstoppet. Ja, det blev en del saker som inte tagit slut också… det är svårt att bryta en vana/ett beteende. Det går bra en vecka kanske tre och sen trillar jag dit igen, men jag tänker att det är väl bara fortsätta försöka?

Outfit of The Day #31

Smink

Bas: Charlotte Tilbury Hollywood Flawless Filter – Fair
Bryn: Kat Von D Super Brow Pomade – Graphite
Ögon: NYX Worth The Hype Mascara
Läppar: ColourPop Crème Lux Lipstick – Aeronaut

Charlotte Tilbury Hollywood Flawless Filter – Fair
Bondagebälte
NYX Worth The Hype Mascara
Dr Martens 1460 Black Patent
ONLY Carmakoma Carberry Maxi Dress
ColourPop Crème Lux Lipstick – Aeronaut
KVD Vegan Beauty 24-Hour Super Brow Long-Wear Pomade – Graphite
Charlotte Tilbury Hollywood Flawless Filter – Fair
Bondagebälte
NYX Worth The Hype Mascara
Dr Martens 1460 Black Patent
ONLY Carmakoma Carberry Maxi Dress
ColourPop Crème Lux Lipstick – Aeronaut
KVD Vegan Beauty 24-Hour Super Brow Long-Wear Pomade – Graphite
0 kommentarer
0

Du kanske tycker om

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vi använder kakor för att bjuda dig på den bästa upplevelsen här på bloggen. Antar att du vill ha en kaka? Men vill du inte ha en kaka kan du skippa den. OK Läs mer