Outfit of The Day #32

Outfit of The Day #32

av Jenny Elisabeth
27 visningar

INLÄGGET INNEHÅLLER ANNONSLÄNKAR

Dagens outfit of the day är ett gammaldags kollage, för jag har inte alla grejerna i min ägo ännu så jag kan fota det tillsammans. Och jag tror att jag behöver göra en uppdatering på mitt #köpstopp för att jag har köpt en hel del kläder. Så jag har from nu lagt till bland mina regler att jag inte får köpa kläder om inget går sönder och inte kan lagas av mig eller någon annan.

Outfit of The Day #32

Fokus i outfiten är klänningen som kommer från märket Rainbow och finns hos BonPrix och hatten som kommer från Killstar och är ett av de två plaggen jag äger från Killstar. Jag ska inte börja ranta om Killstar nu för det inte det inlägget handlar om. Bondagebältet kommer från BlueFox och jag bär det runt midjan (typ under brösten, där midjan sitter på en plus size person). Andra accessoarer är fladdermushalsbandet från Restyle och ett par solglasögon köpta på eBay.

Skorna kommer från New Look Wide Fit och finns hos Zalando, dom är spetsiga i tårna men samtidigt i en bred modell så jag hoppas dom kommer passa mina ankfötter.

Och svart nagellack är den enda färgen jag bär i princip, så ett lack från NailsInc fick också vara med, och sen mitt favoritläppstift från ColourPop!

Du kanske tycker om

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vi använder kakor för att bjuda dig på den bästa upplevelsen här på bloggen. Antar att du vill ha en kaka? Men vill du inte ha en kaka kan du skippa den. OK Läs mer