Musik

Musiktips: Creux Lies

Musiktips: Creux Lies

Creux Lies är ett band från Sacramento, och dom har gjort ett par album hittills. Det senaste är albumet The Hearth som kom i augusti 2018. Och det är det albumet jag lyssnat på mest, speciellt låten Eulogy som du kan lyssna på nedan.

Låten Eulogy påminner mig mycket om Depeche Mode, inte så konstigt när bandet själva beskriver sig som “post-punk/synth jams”.

En annan favorit är låten Portals som är lite snabbare i takten än Eulogy.

Creux Lies är mjuk och följsam musik med ett härligt beat i bakgrunden. Finns på Spotify, YouTube och Deezer. Deras musik går att köpa på Bandcamp också.

Om Jenny

Hej, jag heter Jenny – det är jag som skriver här på jennyelisabeth.se! Jag skapade den här bloggen 2016 för att ha någonstans att dela med mig av mina beautyfavoriter – numera så delar jag med mig av mindre beauty och mer av mitt dagliga liv.

Inga kommentarer

    Kommentera

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.