Mode

Bondagebälte och hatt

Bondagebälte och hatt

Bondagebälte och hatt

Denna outfit med mitt bondagebälte och hatt har blivit en favorit sen jag fick hem min Witch Brim Hat från Killstar. Jag längtar så efter mer varma temperaturer och en dejt med Andrea, då ska jag ha den här outfiten!

Vad jag har på mig

Crop top: Cheap Monday
Kjol: Zalando (liknande)
Hatt: Killstar
Bälte: BlueFox
Skor: New Look
Örhängen: Killstar (liknande)

Bondagebälte och hatt
Bondagebälte och hatt
Pentagram Earrings
New Look Wide Fit Ankleboot
Maxikjol
Witch Brim Hat
Bondagebälte
Pentagram Earrings
New Look Wide Fit Ankleboot
Maxikjol
Witch Brim Hat
Bondagebälte
Pentagram Earrings
New Look Wide Fit Ankleboot
Maxikjol
Witch Brim Hat
Bondagebälte
Om Jenny

Hej, jag heter Jenny – det är jag som skriver här på jennyelisabeth.se! Jag skapade den här bloggen 2016 för att ha någonstans att dela med mig av mina beautyfavoriter – numera så delar jag med mig av mindre beauty och mer av mitt dagliga liv.

Inga kommentarer

    Kommentera

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.