Outfit of The Day #36

En enkel klänning

av Jenny Elisabeth
8 views
En enkel klänning

INLÄGGET INNEHÅLLER ANNONSLÄNKAR

En enkel klänning var min outfit för någon vecka sen, alltså inte riktigt dagens outfit då jag tidsinställt det här inlägget. Men jag älskar den här outfiten och klänningen, den har huva och är i ett skönt stretchigt material. Den är från märket Be Jealous, jag köpte den på eBay för några år sen.

Vad jag har på mig

Klänning: eBay
Fishnets: Dim
Halsband: eBay & Etsy (liknande)
Bälte: ASOS Curve
Skor: Dr Martens

En enkel klänning

Här ville Luxx vara med på ett hörn ?

0 kommentarer
0

Du kanske tycker om

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vi använder kakor för att bjuda dig på den bästa upplevelsen här på bloggen. Antar att du vill ha en kaka? Men vill du inte ha en kaka kan du skippa den. OK Läs mer