Mode

En enkel klänning

En enkel klänning

En enkel klänning var min outfit för någon vecka sen, alltså inte riktigt dagens outfit då jag tidsinställt det här inlägget. Men jag älskar den här outfiten och klänningen, den har huva och är i ett skönt stretchigt material. Den är från märket Be Jealous, jag köpte den på eBay för några år sen.

Vad jag har på mig

Klänning: eBay
Fishnets: Dim
Halsband: eBay & Etsy (liknande)
Bälte: ASOS Curve
Skor: Dr Martens

En enkel klänning

Här ville Luxx vara med på ett hörn ?

Om Jenny

Hej, jag heter Jenny – det är jag som skriver här på jennyelisabeth.se! Jag skapade den här bloggen 2016 för att ha någonstans att dela med mig av mina beautyfavoriter – numera så delar jag med mig av mindre beauty och mer av mitt dagliga liv.

Inga kommentarer

    Kommentera

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.