Mode

En nästan perfekt outfit

En nästan perfekt outfit

Nästan perfekt för att det är ett linne och en kjol och inte en klänning, långklänningarna jag har (och som jag hittar) har en snävare kjol än denna kombo. Don’t get me wrong det här funkar!

En nästan perfekt outfit

Idag ska jag till Vårdcentralen för kontroll av sockret, det har varit normalt i ett år nu men läkaren menade på att det är nog bra att fortsätta med Metformin för det kan funka förebyggande om man haft problem med sockret. Inte vet jag, men det låter logiskt. Sen ska distriktssköterskan kolla mitt öga också, jag tycker det har blivit bättre, kolla bilderna längst ner i inlägget. Det är bättre va?

Vad jag har på mig

Linne: Boohoo
Kjol: Zalando (liknande)
Bälte: ASOS Curve
Halsband: RobynLeesArtwork, VioletDragonDesigns & eBay

En nästan perfekt outfit
En nästan perfekt outfit
En nästan perfekt outfit

Makeup

BAS
Charlotte Tilbury Hollywood Flawless Filter – Fair
Glossier Stretch Concealer – Light

KINDER
Sleek Solstice Highlighter Palette

ÖGONBRYN
Glossier Boy Brow – Black

LÄPPAR
NYX Liquid Suede Cream Lipstick – Alien

Om Jenny

Hej, jag heter Jenny – det är jag som skriver här på jennyelisabeth.se! Jag skapade den här bloggen 2016 för att ha någonstans att dela med mig av mina beautyfavoriter – numera så delar jag med mig av mindre beauty och mer av mitt dagliga liv.

Inga kommentarer

    Kommentera

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.