Mode

Långklänning är min grej

Långklänning är min grej

Långklänning är min grej på sommaren och när jag skriver detta är klockan 19:49, torsdagen den 4/4 och det är +15 grader varmt ute. H-to-the-alleluja! Nä, jag vet, egentligen är det dumt att yttra v-ordet redan men jag gör det, nu är det väl ändå vår?

Min outfit säger vår, om inte sommar till och med!

Långklänning är min grej
Långklänning är min grej

Vad jag har på mig

Meshkofta: H&M (liknande)
Klänning: BonPrix
Midjebälte: Queen of Darkness
Halsband: Etsy, VioletDragonDesigns (liknande)
Örhängen: Etsy, Skeletos

Outfit of The Day #37

Inte för att jag gick ut idag (när jag skriver detta), men det är nog lika bra för klänningen är så sablans lång så jag trampar på den hela tiden. Axelbanden är justerbara och det är ju bra, det saknade jag på H&M klänningen i samma modell som jag köpte förra sommaren.

Om Jenny

Hej, jag heter Jenny – det är jag som skriver här på jennyelisabeth.se! Jag skapade den här bloggen 2016 för att ha någonstans att dela med mig av mina beautyfavoriter – numera så delar jag med mig av mindre beauty och mer av mitt dagliga liv.

Inga kommentarer

    Kommentera

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.