Mode

Sisters of Mercy & flanell

Outfit of The Day Sisters of Mercy Top Flanell Shirt

Jag kallar denna outfit goth and gay pga Sisters of Mercy & flanell! Och excuse the resting bitch face… men jag var nyvaken och ville hinna med att fota outfiten innan boendestödet kom kl 11. Har såna problem med dygnsrytmen så det är inte sant, har fått melatonin men då blir jag seg på morgonen oavsett när jag tar tabletten kvällen innan.

Och, tro nu inte att ens gayness sitter i kläderna, för det gör den inte. Men just den här dagen var jag less på att tas för straight för den hundratusende gången så jag kände att en flanellskjorta var på sin plats.

Outfit of The Day Sisters of Mercy Top Flanell Shirt
Outfit of The Day Sisters of Mercy Top Flanell Shirt

Vad jag har på mig

Skjorta: H&M+
Linne: eBay
Leggings: ASOS Curve
Strumpeband: Wish

Om Jenny

Hej, jag heter Jenny – det är jag som skriver här på jennyelisabeth.se! Jag skapade den här bloggen 2016 för att ha någonstans att dela med mig av mina beautyfavoriter – numera så delar jag med mig av mindre beauty och mer av mitt dagliga liv.

Inga kommentarer

    Kommentera

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.