Sisters of Mercy & flanell

av Jenny Elisabeth
Outfit of The Day Sisters of Mercy Top Flanell Shirt

Jag kallar denna outfit goth and gay pga Sisters of Mercy & flanell! Och excuse the resting bitch face… men jag var nyvaken och ville hinna med att fota outfiten innan boendestödet kom kl 11. Har såna problem med dygnsrytmen så det är inte sant, har fått melatonin men då blir jag seg på morgonen oavsett när jag tar tabletten kvällen innan.

Och, tro nu inte att ens gayness sitter i kläderna, för det gör den inte. Men just den här dagen var jag less på att tas för straight för den hundratusende gången så jag kände att en flanellskjorta var på sin plats.

Outfit of The Day Sisters of Mercy Top Flanell Shirt
Outfit of The Day Sisters of Mercy Top Flanell Shirt

Vad jag har på mig

Skjorta: H&M+
Linne: eBay
Leggings: ASOS Curve
Strumpeband: Wish

0 kommentarer
0

Du kanske tycker om

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vi använder kakor för att bjuda dig på den bästa upplevelsen här på bloggen. Antar att du vill ha en kaka? Men vill du inte ha en kaka kan du skippa den. OK Läs mer