Mode

Spetsklänning från Zizzi

Outfit of The Day Lace Dress from Zizzi

Idag har jag på mig en spetsklänning från Zizzi, köpt på Zalando för några månader sen. Jag önskar att den hade varit lite mer flowy, materialet är lite stelt.

Outfit of The Day Lace Dress from Zizzi

Haha, jag tänkte inte på att jag hade mina moisturising socks på mig när jag fotade, jag hade precis smort in fötterna för jobbet för att ha fina fötter till sommaren har ju börjat. Du får leva med att jag har sockar på mig på bilden helt enkelt 🙂 Luxx var väldigt fascinerad av min klänning också och fastnade i den med klorna stup i kvarten.

Outfit of The Day Lace Dress from Zizzi

Vad jag har på mig

Underklänning: Boohoo
Spetsklänning: Zizzi
Hatt: Killstar
Choker: Etsy
Bälte: ASOS Curve

Outfit of The Day Lace Dress from Zizzi
Mesh 2 in 1 Cami DressMaxiklänningWitch Brim Hat
Om Jenny

Hej, jag heter Jenny – det är jag som skriver här på jennyelisabeth.se! Jag skapade den här bloggen 2016 för att ha någonstans att dela med mig av mina beautyfavoriter – numera så delar jag med mig av mindre beauty och mer av mitt dagliga liv.

Inga kommentarer

    Kommentera

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.