Bauhaus t-shirt, fishnet och sammet

av Jenny Elisabeth
11 views

INLÄGGET INNEHÅLLER ANNONSLÄNKAR FÖR JOTEX

Outfit of The Day Bauhaus T-shirt Fishnet

En bra kombo är en Bauhaus t-shirt, fishnet och sammet. Det hade jag på mig i helgen när det regnade varje dag, fredag – måndag, då stannade jag inomhus varje dag men lyckades ändå att klä på mig i något annat än pyjamas! Det här är då en av outfitsen från den helgen. Jag gjorde verkligen inget speciellt utan var bara hemma, ville ju helst inte gå ut om jag inte var tvungen.

Outfit of The Day Bauhaus T-shirt Fishnet
Outfit of The Day Bauhaus T-shirt Fishnet

Vad jag har på mig

Fishnet: H&M
T-shirt: julklapp (men denna verkar vara samma)
Kjol: osäker
Bälte: ASOS Curve
Garter: Wish

Outfit of The Day Bauhaus T-shirt Fishnet
Outfit of The Day Bauhaus T-shirt Fishnet
Outfit of The Day Bauhaus T-shirt Fishnet

Jag använder fortfarande ögonsalvan så sminkar mig inte mycket om alls… lite tråkigt faktiskt, när jag kan då vill jag inte och när jag inte kan, ja då vill jag. Ska förresten göra nya hål i några av mina bälten, jag vill ha dom tightare. Bältet jag har i denna outfit är ett av dom, det hade gärna fått sitta lite tightare.

0 kommentarer
0

Du kanske tycker om

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vi använder kakor för att bjuda dig på den bästa upplevelsen här på bloggen. Antar att du vill ha en kaka? Men vill du inte ha en kaka kan du skippa den. OK Läs mer