Mode

Bauhaus t-shirt, fishnet och sammet

Outfit of The Day Bauhaus T-shirt Fishnet

En bra kombo är en Bauhaus t-shirt, fishnet och sammet. Det hade jag på mig i helgen när det regnade varje dag, fredag – måndag, då stannade jag inomhus varje dag men lyckades ändå att klä på mig i något annat än pyjamas! Det här är då en av outfitsen från den helgen. Jag gjorde verkligen inget speciellt utan var bara hemma, ville ju helst inte gå ut om jag inte var tvungen.

Outfit of The Day Bauhaus T-shirt Fishnet
Outfit of The Day Bauhaus T-shirt Fishnet

Vad jag har på mig

Fishnet: H&M
T-shirt: julklapp (men denna verkar vara samma)
Kjol: osäker
Bälte: ASOS Curve
Garter: Wish

Outfit of The Day Bauhaus T-shirt Fishnet
Outfit of The Day Bauhaus T-shirt Fishnet
Outfit of The Day Bauhaus T-shirt Fishnet

Jag använder fortfarande ögonsalvan så sminkar mig inte mycket om alls… lite tråkigt faktiskt, när jag kan då vill jag inte och när jag inte kan, ja då vill jag. Ska förresten göra nya hål i några av mina bälten, jag vill ha dom tightare. Bältet jag har i denna outfit är ett av dom, det hade gärna fått sitta lite tightare.

Om Jenny

Hej, jag heter Jenny – det är jag som skriver här på jennyelisabeth.se! Jag skapade den här bloggen 2016 för att ha någonstans att dela med mig av mina beautyfavoriter – numera så delar jag med mig av mindre beauty och mer av mitt dagliga liv.

Inga kommentarer

    Kommentera

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.