En favorit i repris

av Jenny Elisabeth
8 views

Denna outfit har blivit en favorit och funkar bra för vädret som är nu, kan hända att klänningens material är lite för varmt när vi är mitt i sommaren men det funkar just nu.

Outfit of The Day Dress Fishnet Top

Klänningen är från BonPrix och är alldeles för lång så jag reserverar denna outfit, eller klänningen iaf, för när jag är hemma. Jag måste lära mig hur man fållar kläder, det låter ju lätt när mamma förklarar men jag är rädd att den ska bli ojämn när jag väl sätter igång. Om inte annat får jag väl ha på mig mina Demonias med platå haha!

Outfit of The Day Dress Fishnet Top
Outfit of The Day Dress Fishnet Top

Vad jag har på mig

Fishnettopp: DIY (brukade vara strumpbyxor)
Klänning: BonPrix
Hatt: Killstar
Bälte: BlueFox
Halsband: eBay

0 kommentarer
0

Du kanske tycker om

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vi använder kakor för att bjuda dig på den bästa upplevelsen här på bloggen. Antar att du vill ha en kaka? Men vill du inte ha en kaka kan du skippa den. OK Läs mer