En klänning + en garter

av Jenny Elisabeth
12 views

Heter garter strumpeband på svenska? Men det känns lite fel att kalla detta strumpeband, då tänker jag på en sån där med spets som brudar har… hm.

Outfit of The Day Dress Fishnet Garter
Outfit of The Day Dress Fishnet Garter

När jag skriver det här är det den 19/4, jag har tidsinställt inlägg för ett par veckor framåt så vet inte riktigt när det här kommer upp. Jag har börjat fundera på att gå en kurs i klädsömnad, för kläderna jag skulle vilja ha finns inte i affärerna. Eller så är det fel säsong… men idag har jag haft detta på mig. Jag hittar inte klänningen på BonPrix hemsida längre så kan tyvärr inte länka den.

Vad jag har på mig

Klänning: BonPrix
Bälte: BlueFox
Garter: Wish
Fishnets: DIM
Halsband: eBay
Klocka: Daniel Wellington

Outfit of The Day Dress Fishnet Garter
0 kommentarer
0

Du kanske tycker om

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vi använder kakor för att bjuda dig på den bästa upplevelsen här på bloggen. Antar att du vill ha en kaka? Men vill du inte ha en kaka kan du skippa den. OK Läs mer