Mode

En klänning + en garter

Heter garter strumpeband på svenska? Men det känns lite fel att kalla detta strumpeband, då tänker jag på en sån där med spets som brudar har… hm.

Outfit of The Day Dress Fishnet Garter
Outfit of The Day Dress Fishnet Garter

När jag skriver det här är det den 19/4, jag har tidsinställt inlägg för ett par veckor framåt så vet inte riktigt när det här kommer upp. Jag har börjat fundera på att gå en kurs i klädsömnad, för kläderna jag skulle vilja ha finns inte i affärerna. Eller så är det fel säsong… men idag har jag haft detta på mig. Jag hittar inte klänningen på BonPrix hemsida längre så kan tyvärr inte länka den.

Vad jag har på mig

Klänning: BonPrix
Bälte: BlueFox
Garter: Wish
Fishnets: DIM
Halsband: eBay
Klocka: Daniel Wellington

Outfit of The Day Dress Fishnet Garter
Om Jenny

Hej, jag heter Jenny – det är jag som skriver här på jennyelisabeth.se! Jag skapade den här bloggen 2016 för att ha någonstans att dela med mig av mina beautyfavoriter – numera så delar jag med mig av mindre beauty och mer av mitt dagliga liv.

Inga kommentarer

    Kommentera

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.