Mode

World Goth Day 2019

Outfit of The Day World Goth Day

22/5 är World Goth Day. Den officiella sidan beskriver dagen såhär: “a day where the goth scene gets to celebrate its own being, and an opportunity to make its presence known to the rest of the world”.

Jag ska gå på en promenad med boendestödet vid kl 14:30 men ville visa min World Goth Day outfit först! Så se detta som ett bonusinlägg dagen till ära ? Jag har också fotat min makeup och det kommer ett inlägg om den också.

Outfit of The Day: World Goth Day

Idag är det +17 grader varmt och sisådär 75% luftfuktighet, jag har väntat på åska i flera dagar men den far alltid norrut. Väldigt typiskt svenskt att prata om vädret, eller hur? Men det är svårt att veta vad man ska ha på sig när det är sånt här väder. Jag valde ett linne och en kjol, och till det ska jag ha ett par ballerinaskor i spets just pga vädret och kängor hade blivit för varmt.

Outfit of The Day World Goth Day
Outfit of The Day World Goth Day

I samband med WGD anordnas det events och meet ups världen över, det startade i Storbritannien 2009 och året därpå pushades det ut till världen. Jag har aldrig varit på ett event i samband med WGD men har det i baktanken hela dagen. Om du vill veta mer kan du läsa mer på WGDs hemsida som du hittar här.

Vad jag har på mig

Linne: Boohoo
Kjol: Zalando (liknande)
Bälte: ASOS Curve
Ankh: eBay
Ribcage: Etsy (liknande)
Pentagram: eBay

Outfit of The Day Makeup Look

Makeup looken ska jag posta snart, ska bara skriva ihop inlägget så det kommer i sinom tid. Jag använde några, för mig, nya produkter som jag köpte på Sephora när jag fick pengar… jag vet, #köpstopp var det ju men jag har svårt att hålla mig till det. Men jag kämpar på!

Om du vill se fler outfits så hittar du fler här och på min Instagram.

Om Jenny

Hej, jag heter Jenny – det är jag som skriver här på jennyelisabeth.se! Jag skapade den här bloggen 2016 för att ha någonstans att dela med mig av mina beautyfavoriter – numera så delar jag med mig av mindre beauty och mer av mitt dagliga liv.

Inga kommentarer

    Kommentera

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.