Lindex Bralette

25% på allt hos Lindex

av Jenny Elisabeth
15 views

INLÄGGET INNEHÅLLER ANNONSLÄNKAR FÖR JOTEX

Lindex har en kod som ger dig 25% på allt fram till den 26/5. Jag önskar att jag hade läst min mail innan jag la beställningen hos Lindex på en bralette, för då hade jag kunnat använda koden happy19may själv. Koden gäller även för reavaror men ej på By Malina. Själv så köpte jag en bralette i en modell med lite större kupa men varierande storlekar på omkretsen (75 – 95)!

Jag såg faktiskt denna på smulsex Insta story, och jag har sökt efter en bralette i just denna modellen. Jag själv tycker inte att jag har mycket till överdel men har fått den måttad till D-kupa och så har jag 85 i omkrets så jag hoppas mycket på denna bralette!

Braletten kommer i svart och vitt och kostar 249 SEK. Glöm inte att använda koden happy19may*.

*Koden är ingen affiliatekod, jag tjänar inget på att dela med mig av koden eller om du använder dig av koden.

0 kommentarer
0

Du kanske tycker om

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vi använder kakor för att bjuda dig på den bästa upplevelsen här på bloggen. Antar att du vill ha en kaka? Men vill du inte ha en kaka kan du skippa den. OK Läs mer