Depend 7 Day x Annica Englund Wild Ones

Depend x Annica Englund – Wild Ones

av Jenny Elisabeth
11 views

INLÄGGET INNEHÅLLER ANNONSLÄNKAR FÖR JOTEX

Depend 7 Day x Annica Englund Wild Ones

Nu har jag testat Depend x Annica Englund – Wild Ones, den knalligt neon orangea i kollektionen. Tidigare har jag visat Levels som nog är min favorit. Wild Ones var svår att fånga på foto, men jag tycker det blev rätt bra ändå för man ser lite av neonet.

Depend 7 Day x Annica Englund Wild Ones

Jag lackade Wild Ones så som jag lackade Levels, utan 7 Day kittet och istället med ett vanligt bas- och topplack. Baslacket jag använde var Smith & Cults Basis of Everything och topplacket kommer från H&M. Hållbarheten på manikyren var bra, runt en vecka utan chippande. När jag ska lacka med 7 Day framöver kommer jag skippa kittet för jag tycker det här sättet är bättre.

Depend 7 Day – Wild Ones finns bl a. hos KICKS och kostar 39 SEK! Depend testar inte på djur och allt utom deras ögonfransnäring och nagelbandscreme är veganskt!

1 kommentarer
0

Du kanske tycker om

1 kommentarer

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vi använder kakor för att bjuda dig på den bästa upplevelsen här på bloggen. Antar att du vill ha en kaka? Men vill du inte ha en kaka kan du skippa den. OK Läs mer