Jenny Elisabeth.se

What We Do In The Shadows

av Jenny Elisabeth
25 visningar

2014 kom filmen What We Do In The Shadows som följer några vampyrer i deras dagliga liv. Nu har det kommit en serie också som finns att se på HBO Nordic. Om du inte sett filmen så kan du se trailern nedan.

I filmen följer vi Viago, Deacon och Vladislav som är vampyrer som precis som alla andra kämpar med de dagliga sysslorna så som betala hyran, hålla koll på vem som dammsög senast, ta sig in på nattklubbar och vara sams med ens rumskompisar.

Jag tyckte mycket om filmen och blev eld och lågor när serien annonserades.

Serien beskrivs såhär: “A look into the daily (or rather, nightly) lives of four vampires who’ve lived together for over 100 years, in Staten Island”. Den har samma stämning som filmen tycker jag, humorn är där och även fast jag inte är vampyr så kan jag relatera till karaktärerna i serien (och filmen).

Tycker du om vampyrer och vill skratta så rekommenderar jag What We Do In The Shadows!

Liknande inlägg:

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vi använder kakor för att bjuda dig på den bästa upplevelsen här på bloggen. Är det okej? OK Läs mer