Depend 7 Day Goth Black

Depend 7 Day – Goth Black

av Jenny Elisabeth
5 views

INLÄGGET INNEHÅLLER ANNONSLÄNKAR FÖR JOTEX

För ett tag sen fick jag hem produkter från Depend med bl a. ett 7 Day-kit! Jag har testat 7 Day systemet tidigare men har inget färskt minne av vad jag tyckte om det, så nu har jag köpt det svarta lacket som heter Goth Black och testat igen.

Depend 7 Day Goth Black

Depend 7 Day – Goth Black, 39 SEK

7 Day är ingen ny produkt men den är super för dig som vill ha glans, bra hållbarhet och geleffekt. Hållbarheten sägs vara en vecka, lacken ska vara lätta att applicera och går att ta bort med valfri nagellacksborttagning. 7 Day systemet går ut på ett startkit och sen färglack som finns i många olika färger! Lacken, och rengöringen, som finns i startkitet går även att köpa separat.

Enligt instruktionerna ska man först rengöra nageln med rengöringen, sedan lacka ett lager med baslacket, två lager färg och till sist två lager med topplacket. Det kommer en liten instruktionsbok med där det står hur man ska göra samt tiderna man ska vänta mellan varje lager av lack. Men jag vet att t ex. min lillasyster använder Depend 7 Day färglack med valfritt bas och topplack, men för att få geleffekten så behövs startkitet och nu har även jag upptäckt hur briljanta 7 Day lacken är utan kittet!

Depend 7 Day Goth Black Swatch

Ja, Goth Black är svart, den har blå undertoner i mina ögon och påminner om H&M – Neo Noir i nyansen och täckningen. På sina ställen blev det lite skirt på nageln men hållbarheten är den utlovade veckan, men jag tycker inte att geleffekten kan mäta sig med NailsInc Gel Effect t ex, 7 Day blir lite platt på nageln och jag som inte har släta naglar behöver den där lite bulliga effekten på nageln för att det ska se slätt ut.

Vill du shoppa 7 Day startkit eller färglack så finns dom bl a. hos KICKS och kostar från 39 SEK! Depend testar inte på djur och allt utom ögonfransnäringen och nagelbandscremen är veganskt!

 • 7/10
  Applicering - 7/10
 • 8.1/10
  Hållbarhet - 8.1/10
 • 8.9/10
  Nyansutbud - 8.9/10
 • 10/10
  Pris - 10/10
 • 8.3/10
  Resultat - 8.3/10
8.5/10

Depend 7 Day

Depend 7 Day är cruelty-free, säljs bl a. hos Lyko och kostar från 39 SEK.

0 kommentarer
0

Du kanske tycker om

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vi använder kakor för att bjuda dig på den bästa upplevelsen här på bloggen. Antar att du vill ha en kaka? Men vill du inte ha en kaka kan du skippa den. OK Läs mer