Mode

Bälte från ASOS

Det här är en vanlig outfit för mig, med varierande bälte från ASOS då jag har ett par stycken. Tycker att ett bälte bryter av fint och markerar midjan, annars ser jag bara rak ut.

Outfit of The Day Bälte från ASOS

Det här bältet har ett mönster i kedjor och ett tunt band (läderimitation) i midjan. Jag hade gärna haft ett hål till i det för jag tycker det är lite stort faktiskt, jag ska se om jag kan göra ett hål till i bältet… men med vad vet jag inte, har du något tips?

Jag nämnde att jag har ett par bälten från ASOS, här kan du se ett av dom och här kan du se det andra ?

Outfit of The Day Bälte från ASOS
Outfit of The Day Bälte från ASOS

Vad jag har på mig

Linne: Boohoo
Kjol: Zalando (liknande)
Kofta: Esprit (liknande)
Bälte: ASOS Curve
Choker: Etsy (liknande)

Outfit of The Day Bälte från ASOS

Makeup

BAS
Ole Henriksen Banana Bright Face Primer

KINDER
BECCA Shimmering Skin Perfector Liquid – Pearl

ÖGONBRYN
Anastasia Beverly Hills Dipbrow Pomade – Granite
Linda Hallberg Cosmetics Infinity Palette – Fornax
Glossier Boy Brow – Black

LÄPPAR
ColourPop Crème Lux Lipstick – Aeronaut

no products
Om Jenny

Hej, jag heter Jenny – det är jag som skriver här på jennyelisabeth.se! Jag skapade den här bloggen 2016 för att ha någonstans att dela med mig av mina beautyfavoriter – numera så delar jag med mig av mindre beauty och mer av mitt dagliga liv.

Inga kommentarer

    Kommentera

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.