H&M Sunray

H&M Sunray är en perfekt sommardoft

av Jenny Elisabeth
7 views

H&M Sunray är för mig en doft som absolut har en säsong som den hör till. Men att ha en sommardoft är för mig något nytt, jag har tidigare kört med devisen att parfym ändras efter humör och inte säsong. Men så dyker det ibland upp dofter som till 100% har en säsong som den hör till, ett exempel är H&M Sunray.

H&M The Singles

H&M Sunray

H&M släppte förra året över 20st parfymer i tre olika kategorier; The Singles, EdT och EdP. Sunray hör till The Singles och är en “enklare” doft med färre noter. I min näsa påminner den om Sol de Janeiro Brazilian Crush, den har samma värme och sötma som Brazilian Crush.

“Mjuk sand, salta vågor och gyllene värme mot solkysst hud.”

Jag hade velat fota denna parfym i en sandhög, för det är det jag ser när jag känner den här doften. Sandstränder, värme och vågor.

H&M Sunray

H&M’s beauty sortiment testas inte på djur och säljs inte i Kina. H&M Sunray kostar just nu 39,90 SEK, den är alltså på rea. Det ursprungliga priset är 59,90 SEK, oavsett helt och fullt värd pengarna om du gillar varma dofter!

Vill du läsa mitt ursprungliga inlägg om H&M’s dofter så hittar du det här.

0 kommentarer
0

Du kanske tycker om

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vi använder kakor för att bjuda dig på den bästa upplevelsen här på bloggen. Antar att du vill ha en kaka? Men vill du inte ha en kaka kan du skippa den. OK Läs mer