Mode

Att älska sig själv

Älska dig själv är en bra grej, jag har upptäckt det med hjälp av mina outfit of the day foton och inlägg. Jag är mycket säkrare i och med mig själv numera, jag har ju pratat om mitt internaliserade kroppshat tidigare.

Outfit of The Day Älska dig själv!

Jag postade den här bilden på Instagram och skrev detta:
I feel so much more comfortable with and in my body nowadays. My therapist wanted me to reflect on the bullying I’ve experienced and think about what they said and if I feel the same about myself as the bullies have said about me or if I started to feel the same after being bullied.

Going out dressed the way I do causes some reactions and in some cases, more bullying. But I do it because I feel empowered in this style and I feel like myself again after long time
?”

Inlägget var poppis och jag fick fina kommentarer, jag har lyckats vända min negativa självbild till en mer positiv sådan. En sak som att jag postar outfit of the day foton har hjälpt, att titta på mig själv och fråga mig själv om mobbarna har rätt? Är min näsa en grisnäsa? Är mina läppar för små? Är mina ögon konstiga? Ja, du förstår, jag har fått höra mycket konstiga grejer. Och som jag nämnde i captionen så innebär min klädstil ett visst mått av mobbning också, det är främst tonåringar som ska visa sig på styva linan och fyrar av dåliga förolämpningar.

Jag är äntligen bekväm i och med mig själv, visst har jag sämre dagar när självbilden går att rucka på men på det stora hela har jag bättre självkänsla nu.

Outfit of The Day Älska dig själv!
Outfit of The Day Älska dig själv!
Outfit of The Day Älska dig själv!

Vad jag har på mig

Klänning: Boohoo
Kofta: Esprit (liknande)
Bälte: BlueFox
Choker: Etsy (liknande)

Om Jenny

Hej, jag heter Jenny – det är jag som skriver här på jennyelisabeth.se! Jag skapade den här bloggen 2016 för att ha någonstans att dela med mig av mina beautyfavoriter – numera så delar jag med mig av mindre beauty och mer av mitt dagliga liv.

1 kommentar

 • Bunny Therése
  15 juni, 2019 at 08:42

  Mer outfit inlägg! Skitsnygg ju! Älskar långklänningar, kanske det skönaste plagget?

  Svara
  • Jenny
   15 juni, 2019 at 10:33

   Kul att du vill ha mer och det kommer mer! Långklänningar är absolut skönaste plagget ?

   Svara

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.