Livsstil

Good Omens

Good Omens, eller Goda Omen, är en så jäkla bra bok och nu finns den i serieform också. Du kan se den på Amazon Prime och det var helt klart värt det! Jag kommer nog aldrig glömma scenen med badankan ?

“‘Armageddon only happens once, you know. They don’t let you go around again until you get it right.’ According to the Nice and Accurate Prophecies of Agnes Nutter, Witch – the world’s only totally reliable guide to the future, written in 1655, before she exploded – the world will end on a Saturday. Next Saturday, in fact. Just after tea… People have been predicting the end of the world almost from its very beginning, so it’s only natural to be sceptical when a new date is set for Judgement Day. This time though, the armies of Good and Evil really do appear to be massing. The four Bikers of the Apocalypse are hitting the road. But both the angels and demons – well, one fast-living demon and a somewhat fussy angel – would quite like the Rapture not to happen. And someone seems to have misplaced the Antichrist…”

Jag hoppas att Good Omens kanske kommer till lite fler ställen där man kan se den så att fler får se den, herrminje så bra den var! David Tennant är en av mina favoritskådespelare, ingenting han gjort (som jag sett) har varit dåligt. Att “para ihop” honom med Michael Sheen var briljant.

Good Omens är inte riktigt goth per se, men det är en serie som jag som en gothare gillar. Inte för att allt jag gillar blir goth, nej nej, men jag vet inte var annars jag ska placera detta inlägg bland kategorierna. Skitsamma!

Om Jenny

Hej, jag heter Jenny – det är jag som skriver här på jennyelisabeth.se! Jag skapade den här bloggen 2016 för att ha någonstans att dela med mig av mina beautyfavoriter – numera så delar jag med mig av mindre beauty och mer av mitt dagliga liv.

Inga kommentarer

    Kommentera

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.