Mode

Unknown Pleasures

Outfit of The Day Unknown Pleasures T-Shirt

Jag har köpt en Unknown Pleasures t-shirt, och den här outfiten kommer jag ha på mig på ett event jag ska på nästa vecka. Jag fick även ta med en gäst så då får min vän Anna följa med, hon tycker allt jag får göra på grund av bloggen är så lyxigt så då kan hon också behöva lite lyx!

Idag väntar jag på ännu mer paket, från Boohoo, Killstar och Skincity. Mitt köpstopp går sådär alltså… men jag hoppar på det efter varje köp och tragglar på, som jag sagt tidigare så går det bra någon vecka och sen trillar jag dit igen. Jag tror att jag behöver göra en rensning bland konton jag följer på Instagram för att minska risken för att jag ser något fint.

Outfit of The Day Unknown Pleasures T-Shirt
Outfit of The Day Unknown Pleasures T-Shirt

Vad jag har på mig

T-shirt: EMP
Kjol: ASOS Curve
Bälte: ASOS Curve
Skor: Dr Martens
Solglasögon: eBay (liknande)

Outfit of The Day Unknown Pleasures T-Shirt
Joy Division Unknown Pleasures T-Shirt
ASOS Curve Bälte
Runda Retro Solglasögon
Dr Martens 1460 Black Patent
Joy Division Unknown Pleasures T-Shirt
ASOS Curve Bälte
Runda Retro Solglasögon
Dr Martens 1460 Black Patent
Joy Division Unknown Pleasures T-Shirt
ASOS Curve Bälte
Runda Retro Solglasögon
Dr Martens 1460 Black Patent
Om Jenny

Hej, jag heter Jenny – det är jag som skriver här på jennyelisabeth.se! Jag skapade den här bloggen 2016 för att ha någonstans att dela med mig av mina beautyfavoriter – numera så delar jag med mig av mindre beauty och mer av mitt dagliga liv.

Inga kommentarer

    Kommentera

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.