Outfit of The Day

Outfit of The Day: Victims, aren’t we all

av Jenny Elisabeth
12 views
Outfit of The Day

INLÄGGET INNEHÅLLER ANNONSLÄNKAR

“Victims, aren’t we all” kommer från en film med Brandon Lee. Du kanske hört talas om den… The Crow. Brandon Lee dog under inspelningen av The Crow och ett band som jag gillar, The 69 Eyes, har gjort en låt som heter “Brandon Lee”, där dom sjunger hans replik “victims, aren’t we all”.
Outfit of The Day
Outfit of The Day

Just den här dagen var det jättebra väder för att fota en outfit of the day, inte så varmt för det var tidigt på morgonen när jag var ute och fotade. Bra tajming, inte så mycket folk som råkar vara med i bakgrunden eller som tittar konstigt på en. Jag lyssnade på The 69 Eyes när jag redigerade fotona så jag tyckte att “victims, aren’t we all” var en bra titel för detta inlägg.

Vad jag har på mig

Klänning: Boohoo Plus
Skor: New Look
Hatt: Killstar
Halsband: eBay

Boohoo Plus 2 in 1 Cami Dress
Makeup Look

Jag blev väldigt nöjd med min makeup också! Produkterna jag använt hittar du nedan, jag läste ett inlägg från Helena Rönnblad som har bloggen I Make You Smile där hon tipsade om hur man använder highlighter på oljig hud. Och jag försökte mig på hennes teknik när jag sminkade mig.

Makeup

BAS
Charlotte Tilbury Hollywood Flawless Filter – Fair (vegansk)
Glossier Stretch Concealer – Light
Urban Decay All Nighter Waterproof Setting Powder
Lumene Watercolour Bronzer (vegansk)
Lumene Watercolour Blush (vegansk)
BECCA Shimmering Skin Perfector Pressed – Pearl

ÖGONBRYN
NABLA Brow Pot – Uranus (vegansk)
Kat Von D Brow Struck – Graphite (vegansk)
Anastasia Beverly Hills Dipbrow Gel – Granite

ÖGON
Buxom Lash Mascara – Blackest Black

LÄPPAR
Linda Hallberg Cosmetics Core Crayon – Black (vegansk)
Fenty Beauty Mattemoiselle – F’n Black

Fler outfit-inlägg hittar du i Outfit of The Day-kategorin.

0 kommentarer
0

Du kanske tycker om

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vi använder kakor för att bjuda dig på den bästa upplevelsen här på bloggen. Antar att du vill ha en kaka? Men vill du inte ha en kaka kan du skippa den. OK Läs mer