Kroppsmodifiering

Nytt septumsmycke!

Jag har ett nytt septumsmycke! Eller nytt och nytt, det är likadant (hästsko) som det jag hade tidigare men det här har en annan storlek.
Septum Före
Septum, 2.0mm

Jag har velat töja min septum sen jag fick den gjord 2017, och i februari töjde jag den ett steg hos Eddie på Ed’s Kroppskonst i Göteborg, dit jag gått och piercat mig (och även tatuerat mig) sen jag bodde i Göteborg mellan 2005 – 2007. Min septum piercades till 1.6mm, töjdes upp i februari till 2.0mm och nu har jag med hjälp av råd från Lisa och Eddie töjt den till 2.4mm.

Septum Efter
Septum 2.4mm
Nytt septumsmycke
Septum: före & efter

Jag vet inte om man ser någon skillnad haha? Det känns i näsan att det är skillnad, när jag skriver det här har jag just töjt den och näsan är lite öm och jag låter bara smycket hänga och rör det inte för det är som sagt ömt.

Jag fick rådet av Lisa att ta en varm dusch, dra lite i smycket och sen använda något att smörja det nya smycket med för att få i det. På hennes inrådan använde jag Locobase Repair och det gick förvånansvärt bra, behövde inte tvinga i ringen.

Är nöjd med mitt nya septumsmycke och storleken, jag kommer nog stanna på 2.4mm, för jag vill inte töja så mycket att det tar i brosket för även om jag piercat en hel del områden på kroppen och känt smärta så är jag inget fan av smärta. Och så tror jag inte det skulle klä mitt ansikte att ha en för stor ring.

Har du några piercingar? Om du vill läsa om alla mina mods så har jag ett inlägg om det.

Om Jenny

Hej, jag heter Jenny – det är jag som skriver här på jennyelisabeth.se! Jag skapade den här bloggen 2016 för att ha någonstans att dela med mig av mina beautyfavoriter – numera så delar jag med mig av mindre beauty och mer av mitt dagliga liv.

Inga kommentarer

    Kommentera

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.