Mode

Randig topp

Outfit of The Day Randig Topp

En randig topp behövs i garderoben tycker jag. Speciellt eftersom jag har börjat gilla randigt, det är nog det enda mönstret jag kan tänka mig att ha på mig faktiskt. Blommigt kanske, men dom mönstren är ofta så ljusa… jag vill ha något mörkare, jag känner mig inte bekväm i något annat än svart, eller mestadels svart.

Idag har jag hämtat en kortisonsalva som jag fick på recept för eksemen jag har på händerna, ena foten och så har jag random fläckar här och där. Jag har också eksem kring ögonen men där fanns det visst inget annat att göra än den salvan jag fått två gånger, utan jag fick rådet att smörja med mjukgörande och hydrokortison de gånger det är extra irriterat. Jag tänkte inte på att fråga om smink, men jag kommer undvika ögonsmink när det blossar upp. Men helt utan kan jag nog inte vara, speciellt inte eftersom jag just köpt två nya paletter ?Har köpt Morphe 25L och NABLA The Secret Palette, min första look med 25L ligger uppe redan, jag har inte provat The Secret Palette än.

Randig Topp Plus Size Outfit
Outfit of The Day Randig Topp

Vad jag har på mig

Topp: Ellos (liknande)
Kjol: ASOS Curve

Om Jenny

Hej, jag heter Jenny – det är jag som skriver här på jennyelisabeth.se! Jag skapade den här bloggen 2016 för att ha någonstans att dela med mig av mina beautyfavoriter – numera så delar jag med mig av mindre beauty och mer av mitt dagliga liv.

Inga kommentarer

    Kommentera

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.