Mode

Bälte från Boohoo

Boohoo Bälte

Har nytt bälte från Boohoo, och det är pricken över i:et i den här outfiten tycker jag, det är den där detaljen som behövs för att dels markera midjan och sen vara en accessoar.

Den här outfiten var perfekt för vädret som var denna dagen, det var +30 i solen och jag hade helst varit hemma och gått i pyjamas. Men så skulle jag ha boendestöd och sen skulle Jennifer komma hit så jag var ju tvungen att klä på mig. Valet föll på ett linne och en kjol, kjolen är ny likaså plånboken och bältet.

Boohoo Bälte
Boohoo Bälte

Vad jag har på mig

Linne: Boohoo Plus
Kjol: ASOS Curve
Bälte: Boohoo Plus
Choker: Haus of Elle
Solglasögon: eBay (liknande)
Plånbok: Killstar
Skor: Dr Martens

Boohoo Bälte
Om Jenny

Hej, jag heter Jenny – det är jag som skriver här på jennyelisabeth.se! Jag skapade den här bloggen 2016 för att ha någonstans att dela med mig av mina beautyfavoriter – numera så delar jag med mig av mindre beauty och mer av mitt dagliga liv.

Inga kommentarer

    Kommentera

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.