Mode

Spetslinne

Outfit of The Day Spetslinne

Outfit of The Day: Spetslinne

Dagens outfit var enkel, ett spetslinne från H&M och en kjol (favoriten) från Zalando. Jag har inte gjort så mycket vettigt idag, men igår tvättade jag, handlade lite, färgade håret och städade. Jag är i startgroparna för en hypomani för ovanpå det så har jag 0 och ingenting i sömnbehov, jag är extremt irriterad och vankar av och an här hemma. Jag har krossat någon tallrik också för att jag blivit arg… så nu har jag bara 6st kvar. Oh well. Jag har fått öka min sömnmedicin men det funkar inte att sova ändå, så nu väntar jag på måndag när sköterskan ringer igen och jag får berätta att Nozinan inte funkar.

Och ja, jag har spenderat pengar som om jag kan gödsla med dom. Och det kan jag ju verkligen inte göra, jag har en OK inkomst men den tillåter inte shopping i den här mängden.

Outfit of The Day Spetslinne
Outfit of The Day Spetslinne
Outfit of The Day Spetslinne

Vad jag har på mig

Linne: H&M
Kjol: Zalando (liknande)

Outfit of The Day Makeup Look

Eftersom jag har eksem kring ögonen så undviker jag ögonsmink i största möjliga mån, så jag satte en stjärna på kindbenet för att göra nåt kul.

Makeup

BAS
Charlotte Tilbury Hollywood Flawless Filter – Fair (som highlighter)

ÖGONBRYN
Anastasia Beverly Hills Dipbrow Pomade – Granite
Anastasia Beverly Hills Dipbrow Gel – Granite

LÄPPAR
NYX Cosmetics Liquid Suede Cream Lipstick – Alien

STJÄRNA
The Body Shop Star Stamp Eyeliner

Om Jenny

Hej, jag heter Jenny – det är jag som skriver här på jennyelisabeth.se! Jag skapade den här bloggen 2016 för att ha någonstans att dela med mig av mina beautyfavoriter – numera så delar jag med mig av mindre beauty och mer av mitt dagliga liv.

Inga kommentarer

    Kommentera

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.