Mode

Dubbla Bälten

Outfit of The Day Dubbla bälten

Dubbla bälten

Jag är med i en grupp på Facebook för alternativa personer, det var en tjej där som hade kombinerat dessa två bälten. Och jag ville testa det jag också. Bältena kommer båda två från ASOS Curve, om dom finns att köpa så länkar jag dom nedan. Och det här är inte riktigt dagens outfit, jag har inte bestämt mig för vad jag ska ha på mig än… men det är en outfit.

När jag skriver det här är det 30/6, och idag alltså den 3/7, är jag och en vän inbjudna till Lush i Göteborg. Eller ja, det är jag och en +1. Jag ska få en rundtur och få höra om hur Lush arbetar och tänket bakom deras produkter. Jag är riktigt pepp på det här, äntligen ett event-ish som är på nära håll! Jag kan inte så enkelt, pga ekonomin, ta mig till Stockholm för de event jag blir inbjuden till. Så jag är glad att det blev något i Göteborg!

Ska snart börja sminka mig, fixa håret och klä på mig. Tåget går 12:09.

Outfit of The Day Dubbla bälten
Solglasögon från H&M

Vad jag har på mig

Topp: Vet inte
Kjol: Zalando
Bälte 1: ASOS Curve
Bälte 2: ASOS Curve
Solglasögon: H&M

Om Jenny

Hej, jag heter Jenny – det är jag som skriver här på jennyelisabeth.se! Jag skapade den här bloggen 2016 för att ha någonstans att dela med mig av mina beautyfavoriter – numera så delar jag med mig av mindre beauty och mer av mitt dagliga liv.

2 Kommentarer

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.