Mode

Fishnet

Outfit of The Day Fishnet
Du vet vad jag alltid säger, fishnet gör vilken outfit som helst till en hit! Annars hade det här “bara” varit ett linne och en kjol. Men med fishnettoppen under så…

Idag har jag inte gjort mer än planerat, det har varit +30 mest hela dagen och det är för varmt för att man (jag) ska kunna fungera. Faktiskt så hade jag bara på mig detta för fotot för det var för varmt för lång kjol och en tight, fishnet, topp. När jag skriver detta är det den 30/6, som du kanske vet tidsinställer jag majoriteten av mina inlägg. Och speciellt över sommaren för att jag inte vill sitta vid datorn 90% av tiden när jag kan spendera tiden med familjen. Nu vet jag inte när jag publicerar detta men det ser ut som om mamma och pappa kommer ner och jag följer med upp och är i Oja några veckor. Jag hoppas på det i alla fall.

Outfit of The Day Fishnet
Outfit of The Day Fishnet

Vad jag har på mig

Fishnettopp: eBay
Linne: Boohoo Plus
Kjol: Zalando (liknande)
Choker: Haus of Elle
Bälte: ASOS Curve

Outfit of The Day Fishnet
Makeup Look

Makeup

ÖGONBRYN
Kat Von D Super Brow – Graphite
Glossier Boy Brow – Black

LÄPPAR
NYX Cosmetics Liquid Suede Cream Lipstick – Alien

Om Jenny

Hej, jag heter Jenny – det är jag som skriver här på jennyelisabeth.se! Jag skapade den här bloggen 2016 för att ha någonstans att dela med mig av mina beautyfavoriter – numera så delar jag med mig av mindre beauty och mer av mitt dagliga liv.

Inga kommentarer

    Kommentera

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.